Prastbro.dk – landbrugsmaskiner til rimelige priser

By:

Præstbro Maskiner A/S er en virksomhed, for hvilken den gode kundeoplevelse og kundens tilfredshed er i fokus. Uanset om du er i markedet efter småting, eller om du skal forsyne en hel entreprise med større maskiner, kan du forvente et ualmindeligt højt service niveau og fuld opmærksomhed fra de dygtige og kompetente medarbejdere. Præstbro Maskiner A/S leverer landbrugs og entreprise maskinel til hele landet via et netværk af dygtige forhandlere.

Du kan således besigtige maskiner, vogne, traktorer, skovmaskiner, mejetærskere og alle de andre typer maskinel og tilbehør dertil flere steder i Danmark. Produkt programmet hos Præstbro Maskiner A/S tæller diverse maskiner til land og skovbrug, konstruktion, bygge og anlæg, jordbearbejdning, snerydning samt havearbejde. Der ud over finder du alt nødvendigt tilbehør samt diverse reservedele, som er nødvendige for de store maskiners vedligehold.

Hvorfor skal jeg vælge Præstbro Maskiner A/S?

På Præstbro Maskiners website prastbro.dk finder du et stort udvalg af maskiner beregnet til forskellige brancher og fagområder. I det store og omfattende produkt katalog finder du alt fra traktorer og mejetærskere af mærkerne Pronar, Landini, Jar-Met og Ortolan til udstyr og tilbehør så som forskellige skovle, snerydnings udstyr, balleklemmer og lignende.

Præstbro Maskiner A/S stræber efter at tilbyde de bedste produkter til den mest fordelagtige pris til kunder over hele landet. Dette gøres via direkte import – det fordyrende mellemled skæres bort, når maskinerne importeres direkte fra producenten. Derved sikres den højeste kvalitet til de mest fordelagtige priser – også når det gælder maskiner beregnet til entreprise og have/park anlæg.

Hos Præstbro Maskiner A/S står det servile personale altid klar til at svare på spørgsmål og yde den optimale kundeservice. Når du køber dine maskiner hos Præstbro Maskiner A/S, kan du føle dig ganske tryg ved, at du modtager den rette rådgivning og vejledning i forbindelse med din anskaffelse. Se produktkataloget på prastbro.dk

Posted in: Prastbro.dk