Posca tuscher fra Malericentralen

By:

Hvis du eller dit barn har en kreativ åre, og godt kan lide at eksperimentere med farver og materialer, kommer I ikke udenom de populære Posca tusser. Med Posca tusser kan du tegne nemt og ubesværet på alle typer overflader – glas, pap, tekstil, keramik, papir, metal, linoleum, træ, sten, you name it – og farverne holder sig strålende og klare. Posca tusser kaldes også ”oliemaling på pen”, og dette skyldes det kraftige, super holdbare og uigennemsigtige pigment. Du kan bruge Posca tusser til at tegne sjove dekorationer på vinduerne til jul – Posca tussen tegner præcist og ufejlbarlig, og farven løber ikke. Eller du kan dekorere indkøbsnet, kaffekopper, væggene i stuen, eller eksisterende oliemalerier, du køber hos marskandiserne. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Posca tusser i forskellige farver og tykkelser

Posca tusser er stærkt vanedannende. Når du først er kommet i gang med at kreere med Posca tusser, er det svært at gå tilbage til akvarel, blyantstegning, akryl, og hvad man ellers kan bruge til at udtrykke sig kreativt. Posca tusser er nemme at bruge, de er versatile, og så fås de i så mange forskellige farver, at det helt kan tage pusten fra én. Et standard sæt Posca tusser består af 8 basis farver, i tykkelsen 0,7 mm – den tyndeste tykkelse, der findes. Denne type Posca tusser er særligt velegnet til at skrive med, og til at farvelægge steder, hvor det kan være svært at komme til med de tykkere varianter. Der ud over kan du få Posca tusser i hvid, guld og sølv, som kan lave flotte effekter på dit kunstværk, i neonfarver, i pastel farver og i glitter. Der findes Posca sæt, som består af fortrinsvis kolde eller varme farver, og farver med flotte metallic skær. Spidsen på Posca tusser fås fra de helt tynde 0,7 mm helt op til 8 mm på de brede markere. Og selvfølgelig alt der imellem.

Køb lækre Posca tusser online

Overvejer du at begynde at male eller tegne med Posca tusser, eller skal du supplere din voksende samling, kan du med fordel finde dine Posca tusser online. Her kan du nemlig spare mange penge i forhold til de fysiske forretninger. Hos malericentralen-kreativ.dk, finder du, blandt mange andre kreative og kunstneriske artikler, de originale Posca tusser fra UNI. Når du handler hos malericentralen-kreativ.dk, får du billig fragt – fra 49,- kr. – og levering inden for få arbejdsdage. Se hele udvalget af Posca tusser på malericentralen-kreativ.dk.

Posted in: Posca tuscher