Personlige gaver til alle lejligheder

By:

Har du brug for en personlig gave til én du holder af? På memozz.dk finder du unikke gaver, der personliggøres ved hjælp af dine fortællinger, indgraveringer og meget andet. Kronprinseparret fik én i bryllupsgave – hvem skal have en af dig?

Et historiefortællende babykoncept

Med Memozz for babyer får du en gave, der gør det muligt at gemme barnets vigtige minder og milepæle på en helt ny måde. Barnet er for lille til selv at kunne huske, hvad der er foregået, men ved hjælp af Memozz får du et produkt, der gør det muligt at se tilbage på tiden, der gik.

Memozz Baby er en form for puslespil, hvor midterpladen består af et billede og en indgraveret tekst, fx navn og fødselsdato. Herefter tilføjes brikker, der symboliserer hver en milepæl eller begivenhed i barnets liv, fx dåben, de første skridt eller den første overnatning på et nyt sted. Du bestemmer, hvad der skal gravers på brikken, og med tiden vil “puslespillet” blive fyldt ud med de vigtigste historier i barnets liv.

Giv en personlig bryllupsgave

Konceptet bag Memozz er også overført til par, hvor Memozz Classic fortæller parrets historie fra det første møde og frem til den dag, gaven gives. Brug den for eksempel som bryllupsgave, og giv brudeparret en gave, de aldrig vil glemme. 

Høj kvalitet og hjælp fra en dygtig grafiker

Når du køber et produkt fra Memozz, så er du sikret en høj kvalitet og et produkt, der er lavet efter stolte nordjyske traditioner. Hver enkelt brik bliver lavet helt fra bunden, og der sidder både en kyndig grafiker og en dygtig gravør til at udføre opgaverne – og ikke mindst til at hjælpe med de billeder, der skal graveres på midterbrikken.

Vil du give en personlig gave eller måske starte en Memozz op for din nyfødte, så kig forbi memozz.dk og bliv inspireret af de mange fine billeder og historier om konceptet.

Posted in: Memozz.dk