Pergolamarkise; en fleksibel og stabil løsning til terrassen

By:

Drømmer du om en fleksibel overdækning til terrassen – og skal det være en stor en af slagsen – så kan en pergolamarkise meget vel være den rette løsning for dig.

En pergolamarkise er den perfekte løsning, hvis du har brug for en markise, der er en smule mere stabil end den traditionelle af slagsen, men som ikke går på kompromis med fleksibiliteten. Pergolamarkisen er bygget på et skinnesystem, der afsluttes med ben i jorden, og det betyder, at de er stabile i vejrforhold, hvor den almindelige markise ikke kan være med. Hvis du ønsker det, er det desuden muligt at få markiser, hvor du kan lukke af på siderne og dermed skabe endnu mere læ på terrassen.

Individuelle løsninger

Den typiske markise, der rulles ud over terrassen, har begrænsinger i forhold til dybden, fordi den skal bære sine egen vægt på væggen. Med en pergolamarkise kan du dække et meget større areal, og så er den perfekt til de danske vejrforhold, hvor det ofte både regner og blæser en smule, selvom det er sommer.

Når du køber en pergolamarkise, vil du ofte være nødt til at få besøg af en opmåler og en montør; markisen skal nemlig tilpasses dit hjem og dine behov, så du får en løsning, der lever op til alle dine krav.

Perfekt til restauranter

Pergolamarkisen kan sagtens bruges i private hjem, men det er i særdeleshed også en god løsning, hvis du driver en restaurant med udendørsservering. Du kan vælge en markise, der er 100% vandtæt og vindstabil, så du kan forlænge de lune sommeraftener og byde velkommen til udendørsgæsterne uden at bekymre dig om vind og vejr. Enkelte pergolamarkiser kan modstå vind helt op til stormstyrke, så der er gode muligheder for at finde lige præcis det produkt, der er nødvendigt for at du kan drive en sund forretning.

Posted in: Pergolamarkise