På tur i naturen: 3 tips til overlevelse

By:

Vil du gerne presse dig selv lidt ekstra, og har du udset dig en overlevelsestur som den ideelle udfordring til corona-trætheden? Der er mange ting, man ikke må under corona, men der er ikke nogen, som kan forhindre, at vi tager en tur i skoven – og den tur kunne jo vare et par dage. Vi kommer her med gode råd til dig, der skal ud under åben himmel og overleve.

Find udstyr de rigtige steder

Det kræver noget godt udstyr at overleve i naturen. Og det er ikke nødvendigvis billigt. Hvis du gerne vil gøre et godt køb med udstyr, som kan holde til en tur i det fri, så kan du vælge at finde outdoor udstyr i et militært overskudslager. Her finder du alt det, du skal bruge, og sikkert også mere til.

Lær at bruge et kompas

Et kompas er din bedste ven under åben himmel, hvis du har en god og grundlæggende fornemmelse for, hvilken retning du skal i. Find nogle pejlemærker på kortet, som du altid kan gå efter, så du ikke farer totalt vild i skoven. Der er en grund til, at kompasset stadig bruges på åbent hav og i militæret. Det er bare godt ikke at være afhængig af elektronik ude i det blå.

Madrationer

Uden mad og drikke dur helten ikke – og du kan komme nok så langt med mad, som du finder i naturen. Det er ikke altid sikkert, at du kan finde noget, som du kan spise, og som kan give dig god næring. Derfor bør du altid have noget ved hånden, som du kan spise.

Posted in: Militærudstyr