På eventyr under havets overflade

By:

En god hobby er noget, alle har godt af. Med en god hobby kan vi nemlig både fordrive tiden, have det sjovt og koble hjernen fra, så vi kan slappe af. Dertil er mange hobbyprojekter både kreative og udviklende for hjernen eller kroppen.

Dykning er en af de hobbyer, der er blevet meget populære gennem de senere år. Vi har fået øjnene op for alt det, naturen har at byde på, og derfor er mange også blevet interesserede i at dyrke naturen noget mere. Derfor er dykning også oplagt; det er nemlig ikke bare en god hobby, men også lærerig og sund for krop og sjæl.

Tag et dykkerkursus

Hvis du gerne vil ud at dykke og opleve livet under havets overflade, skal du have et dykkerkursus først. Det første kursus hedder Open Water, hvor du lærer om alt fra ilt til vejrtrækning. Når du har det, kan du fritidsdykke. Det vil sige, du kan tage på dine egne dykkerture både herhjemme og i udlandet. Der er mange flotte steder at dykke i Danmark, men i f.eks. Egypten kan du se de smukkeste koralrev, som er et komplet guddommeligt syn.

Når du har dit Open Water-kursus, der giver dig et dykkercertifikat, kan du tage udvidede kurser og tillægskurser. Der er f.eks. grænser for, hvor langt ned du må dykke med et Open Water-certifikat. Vil du længere ned, skal du have et udvidet kursus, f.eks. SSI.

Dertil kan du tage f.eks. et uv jagt kursus eller et kursus i at holde vejret. Med et uv jagt kursus kan du f.eks. dykke med harpun og se ting dybere nede, hvor der normalt er meget mørkt.

Med et dykkercertifikat åbner der sig en helt ny verden for dig – nemlig den, der ligger og lurer lige under havets overflade.

Posted in: Dykning