Opslagstavlen har fået sin renæssance

By:

Opslagstavlen var tidligere kun en funktionel brugsgenstand, der skulle hjælpe dig med at få et hurtigt overblik over dine ugedage med clips, magneter og klemmer for at huske alle dine aftaler. Dette er den tildels stadig. Men opslagstavlen er blevet genfødt som Fønix fuglen ud af asken.

Opslagstavlen er i dag både en funktionel og en æstetisk dekoration til din bolig, da du med en opslagstavle både kan holde styr på din kalender samt dine bedste fotos.

Opslagstavlen fås i et væld af udformninger:

  • Med stof, uden stof eller blot i rå kork
  • Et billede, blandt andet et verdenskort
  • En kridttavle eller som et gitter

En ting kan du være sikker på: Der findes helt sikkert den perfekte opslagstavle til dit hjem uanset look og funktion. Når alt kommer til alt, skal du blot bruge en plade til din opslagstavle, og derfra er det kun fantasien, der sætter grænser. Dette hvad end du er til et råt New Yorker loft look eller det mere blide nordiske look med rene linjer.

Få inspiration til valget af din nye opslagstavle

Alt efter hvilken opslagstavle du søger til din bolig, kan opslagstavler fra The Oak Men, OyOy og Ferm Living anbefales. Fællesnævneren for alle tre mærker er, at de producerer designs, der indeholder et interessant møde mellem forskellige fortolkninger af den klassiske opslagstavle samt materialer og udformninger.

KAIKU er en livsstils- og designbutik samt webshop med boligtilbehør nær Aarhus. De sætter en stor ære i at håndplukke hver eneste vare til deres butik, og du vil derfor kunne købe en opslagstavle hos dem, hvor kvalitet og design er i fokus.

Du er altid meget velkommen til at besøge butikken, der har åbent alle hverdage 10-17 samt lørdag 10-15 på Langdalsvej 46, 8220 Brabrand. Har du nogle spørgsmål inden dit besøg kan du kontakte KAIKU på tlf. 33 11 19 07 eller info@kaiku.dk.

Posted in: Bolig