Om kajak og en kajakvogn

By:

Har du overvejet, at det er ved at være tid til at få en ny fritidsinteresse?
At det er ved at være på tide, at du får dyrket lidt mere motion og måske får tabt dig lidt i processen og opbygget lidt større muskelmasse?
Kunne du godt tænke dig, at din nye hobby inkluderer lidt sportslige aktiviteter og desuden omhandler det våde element, der omgiver det meste af Danmark?

Så er svaret formentlig, at du begynder at gå til kajaksport.

Hvis du er helt nybegynder på området med at dyrke kajaksport, så er du kommet til det rette sted!
I dette indlæg vil vi nemlig fortælle lidt om det grundlæggende ved kajak, kajaksport og hvilket slags udstyr, du skal bruge dertil.

Hvad angår sportsdelen, kan du for eksempel dyrke kajaksport, hvor det ganske enkelt handler om at komme først af alle kajakker. Dette kan man gøre ene mand eller som et hold i en kajak.

I det lidt mere holdånds-agtige aspekt, kan man spille kajakpolo, hvor det handler om for et hold, hvor hver person befinder sig i sin egen kajak, at få en bold ind i et ophængt mål nede ved modstanderens anden banehalvdel.

Men angående det mest basale med at dyrke kajak, så er det grundlæggende, at du skal have en kajak, der passer til formålet, som blandt andet kan være en havkajak, kapkajak eller turkajak. Desuden er det vigtigt med egnede pagajer, da der i længden skal bruges en del armkræfter på at padle sig frem.

Når det kommer til at få kajakken frem til vandet, er det på sin plads at have en god kajakvogn.

Husk endvidere, at det danske vejr som bekendt er omskifteligt, så det batter, så du skal have vandtæt og varmt tøj på og helst gerne en redningsvest. Det kan også anbefales at dyrke kajak sammen med andre, så I kan holde øje med hinanden.

Posted in: Kajakvogn