Når neglelakken igen svigter

By:

Den gode gamle og såvel tidsløse neglelak har sine faldgruber, som alle må tage sig til tåls med, når man gør brug af den. Du har lagt den flotteste lakering og skal nu fortsatte din dag, men hov: da du stak hånden i taksen, blev neglelakken ridset. Og så er der kun det valg at starte forfra eller leve med skavanken.

Heldigvis udvikler verden af neglelak sig også i takt med moderniseringen af resten af verden: det har ladet vente på sig, men det har bestemt været ventetiden værd.

Neglelakken i ny og forbedret form hedder i dag shellac CND. Shellac CND kommer i form af en service, som kun udbydes af professionelle negleteknikere – på den måde er neglelakering nu også en oplevelse, hvor du bliver kælet for, og ikke selv skal tage ansvar for udkommet.

Denne shellac CND har været fem år undervejs – det er en fusion mellem almindelig neglelak og gele. Det er det perfekte mix, der tillader, at du får holdbarheden fra geléen, mens udtrykket stadig har letheden fra lakken.

Et let og holdbart udtryk

Ofte knytter folk en vis bekymring til professionel lakering og gele – hvordan får jeg det af uden at skulle møde op hos teknikeren? Intet problem. En af fordelene ved Shellac er den skønsomme aftagning.

Du behøver ikke file på neglen overhovedet, og der findes et bestemt remover kit, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at fjerne din shellac CND.

Behandlingen varer normalt helt op til 14 dage og koster mellem 299-599 kr.

Shellac bruges som en gelpolish, og kan ikke bruges til at opbygge din negl eller forlænge neglen – det er til dig, der ønsker en naturlig, smuk og lakeret negl.

Det har været svært at finde et lignende produkt, som kunne anbefales til hjemmebrug, da der er tale om kemi, der skal behandles rigtigt. Der er efterhånden kommet få gode alternativer til CND shellac til dig, som selv ønsker at lege med det derhjemme.

Det inkluderer også lamper, der kan erstatte de UV-lys som normalt bruges under behandling ved negleteknikere. De sørger for, at du med det samme efter endt behandling kan stikke hånden i tasken og lede efter dine nøgler.

Undersøg allerede i dag dine muligheder for at prøve shellac CND – enten hos en tekniker eller med godkendte alternativer.

Posted in: Skønhed