Miljøvenligt engangsservice i god kvalitet til fødselsdagen, julefrokosten eller receptionen  

By:

Engangsservice er utrolig nemt at anvende til festlige arrangementer som fødselsdage, julefrokoster, receptioner, firmafester eller studentergilde, og man slipper for at skulle bruge tid på opvask bagefter. En del af det engangsservice, som fås på markedet, er desværre fremstillet af plastmaterialer, som ikke er biologisk nedbrydelige, og som derfor belaster miljøet unødvendigt. Men heldigvis finder man også en større udvalg af bionedbrydeligt engangsservice. 

Stort udvalg af bionedbrydeligt engangsservice

Boxdelux.dk er en dansk netbutik, hvor du finder et stort udvalg af flot engangsservice, som er bæredygtigt. Produkterne er fremstillet af bioplast, genbrugspap, træ, karton, palmeblade eller sukkerrørsfibre, og du kan dermed sende et vigtigt signal om, at du holder et festligt arrangement, men det sker ikke på bekostning af miljøet. Tværtimod så er alt fra tallerkener til glas, bestik og servietter særdeles miljøvenligt. Du får desuden meget kvalitet for pengene, når du køber bæredygtigt engangsservice.

Smarte glas og kopper til kolde og varme drikke

I sortimentet finder du glas fremstillet i bioplast til kolde drikkevarer som øl, sodavand, og som er ideelle at have stående i baren ved fadølsanlægget eller på et bord, hvorfra gæsterne selv kan forsyne sig med drikkevarer. Glassene er lave af PLA plast, som er fremstillet af majsstivelse i stedet for råolie som konventionel plast. Har du brug for kaffekopper eller espressokopper, så fås de f.eks. i genbrugspap med en riflet overflade, som gør dem behagelige at holde, selvom kaffen eller teen er varm. Kopperne kan også bruges til smagsprøver på f.eks. saft.

Server lækker mad på tallerkener af palmeblade eller sukkerrørsfibre

Vil du gerne servere tapas, sushi eller en let buffet for dine gæster, så finder du et udvalg af kvadratiske palmebladetallerkener i forskellige størrelser. Du kan også få små palmebladsskåle til f.eks. dip, nødder eller dressinger. Palmebladsprodukterne har den fordel, at de kan bruges til både kold og varm mad, og så kan de vaskes op i hånden og genbruges. Boat tallerkener er lavet af tyndt træ, og dem kan du bruge, hvis du f.eks. gerne vil servere tapas, sushi, grillspyd, frugt, salater eller sandwiches. En anden mulighed er minikræmmerhuse af tynd finér, som f.eks. er ideelt at servere sushi i.

Luksus engangsbestik giver god spiseoplevelse

Du kan naturligvis også få servietter og bestik, som er miljøvenligt. Som noget nyt i webshoppen finder du luksus engangsbestik i sort, som er fremstillet af bioplast og er 100 % nedbrydeligt. Luksus engangsbestik er den perfekte løsning for dig, som både gerne vil tage hensyn til miljøet og ikke ønsker at gå på kompromis med den gode spiseoplevelse. Når du handler online hos Boxdelux.dk, er du garanteret god kvalitet for pengene, god kundeservice og hurtig dag-til-dag levering.

Posted in: Engangsservice