Microsoft Office – hent det online

By:

Skal din pc opgraderes med det nyeste styresystem, behøver du ikke at være nervøs for, om du kommer til at hente det rette software, som er kompatibelt med din maskine. Du kan blot benytte SoftwareNow – her finder du al den software, du skal bruge, med tilhørende licenser til direkte download og øjeblikkelig installering.

Hvilke software licenser kan jeg købe gennem SoftwareNow?

Hos SoftwareNow kan du finde licenser og software tilhørende de mest anvendte Microsoft Windows programmer – og downloade såvel software som licenser direkte fra hjemmesiden softwarenow.dk. SoftwareNow har licens til at sælge produkter fra Microsoft, idet virksomheden agerer som officiel Microsoft partner. Dette betyder for dig som kunde, at du kan være sikker på, at de licenser og den software, du køber gennem softwarenow.dk, er 100% funktionel fra begyndelsen. Du risikerer ikke at stå med et stykke software, som ikke virker, eller en udløbet eller ugyldig licens dertil.

Når du køber Microsoft software som for eksempel Microsoft Windows 10 til hjemmebrug eller professionel brug, eller et anti virus program som for eksempel Kaspersky Internet Security hos SoftwareNow, får du de nyeste versioner af denne software. Du får samtidig en god service samt vejledning på dansk, hvilket kan være en stor fordel, hvis du er usikker på hvilken software du skal bruge.

Microsoft Office-pakken – alt, hvad du skal bruge til tekstbehandling, regnskab og præsentation

I Microsoft Office-pakken finder du alle de kendte programmer som for eksempel Microsoft Office Word, Power Point, Excel og Outlook – kort sagt, alt, hvad du skal bruge i hverdagens arbejde på kontoret. Hos SoftwareNow kan du hente den nyeste version af Microsoft Office-pakken til pc med tilhørende licens nøgle, således at dit software virker med det samme. Du kan i løbet af få minutter installere og opsætte alle elementer i din Microsoft Office pakke, så snart den er downloaded.

Download Microsoft Office-pakken fra softwarenow.dk