Med Thule Chariot får du en løbevogn og en cykelvogn i et

By:

Når du har små børn, der ikke kan følge med, når du cykler, er det smart, at du kan komme dem i cykelvognen og så køre af sted med dem. Det gør, at I hurtigt kan komme frem til institutionen eller skolen om morgenen. Cykelvognen er også smart, når I skal på cykelferie. Så kan børnene sidde i vognen, mens du træder i pedalerne. 

Det er også smart at have en løbevogn, hvis du godt kan lide at gå eller løbe med børnene. Små børn kan ikke følge med eller bliver hurtigt trætte, hvis du gerne vil gå eller løbe langt. Der er en løbevogn ideel at have med den. Den har store hjul og giver ikke meget modstand, når du løber med den. 

Begge typer af vogne er derfor rigtig smarte at have som forælder til mindre børn, men det bliver kun endnu smartere af, at du kan kombinere de to. Det kan du med en Thule Chariot, som du for eksempel kan købe på webshoppen abckids.dk. Vognens store hjul gør den ideel, både når du cykler, og når du går. Dit barn kommer til at sidde behageligt inde i vognen lige meget hvad. 

Når du bruger vognen som cykelvogn, har den en stang, som du kan folde ud, så du kan koble den til cyklen. Når du skal vognen som løbevogn, kan du folde stangen tilbage og folde to hjul ud, så vognen står stabilt og sikkert – også hvis du er nødt til at sætte den fra dig et øjeblik. Er I flere voksne, der skal bruge den, kan I hive håndtaget op eller ned, så det passer til jeres højde. 

Thule Chariot har derudover den fordel, at den både har solskærm, insektnet og regnslag. Det gør, at dit barn kommer til at være godt beskyttet, mens han eller hun sidder i vognen og bliver transporteret rundt. 

Posted in: Thule Chariot