Mange løsninger til mange formål

By:

Når du både vil have sikret din virksomhed bedst muligt med adgangsspecifikationer, brandsikkerhed og nem kommunikation, så hedder løsningen Scantron.dk

Din virksomhed er garanteret dit hjertebarn, når du ikke er sammen med familien og vennerne, og du værner og kredser så meget om den, at den måske danner livsgrundlaget for dig. Derfor er det af allerhøjeste nødvendighed, at du sørger for, at sikkerheden er i top, at adgangen er begrænset, og at kommunikationen internt er i top.

Du vil jo med sikkerhed ikke have alle personer til at rende ud og ind af dit firma, uden du har givet tilladelse til dette. Her kan Scantron.dk hjælpe dig med at finde den optimale adgangskontrol til dit firma for dig og dine medarbejdere, så hver enkel ansat skal besidde de rette foranstaltninger til at sikre sig adgang til dit firma eller ved at kommunikere direkte med en person på den anden side af muren via dørtelefoni.

Adgangskontrol dækker også over flere ting end selve medarbejdernes og gæsternes adgang til dit firma. Scantron.dk har låsningsløsninger til dig, der vil have den bedste sikring af blandt andet skabe til opbevaring af værdigenstande.
Endvidere har de også adgangskontrol ved parkeringspladser til firmaer, hvor man kan opsætte en bom og sørge for, at kun personer i køretøjer med autoriseret adgang kan komme ind på området. 

Desuden er Scantron.dk også leveringsdygtige i alsidige booking-systemer til dit firma eller kontorkomplekser, hvor der er flere firmaer og virksomheder tilknyttet og deler de samme lokaler. Her kan det være en smart løsning for alle involverede parter at investere i et bookingsystem, så man undgår de uheldige situationer, hvor firmaer ikke får kommunikeret sammen, fordi man bruger forskellige systemer, om at have ledige lokaler til for eksempel forretningsmøder.

Vi nævnte tidligere, hvor højt du værdsætter dit firma, så det værste ville nok være, at det hele gik op i røg, for selvom du måske har forsikret dit firma, så vil der sikkert stadig være uerstattelige dokumenter, filer og andre genstande i dit firma, som ikke ville kunne tåle, at der gik ild i dem.

Scantron.dk har også en løsning til dette. De kan nemlig tilbyde brandkommunikation i forskellige udformninger, hvor vi her kan fremhæve et brandmandspanel, der udsender alarmer i tilfælde af brand med mere.

Selvom det måske kan føles som en arbejdsdag, der ikke går med andet end sikkerhedsforanstaltninger, hvor du ikke oplever positive tal på bundlinjen den dag, så vil en pakkeløsning hos Scantron.dk være det hele værd i længden.

Posted in: Scantron.dk