Levende plantevægge skaber et energisk og levende kontor

By:

I dag er et kontor meget mere end blot fire vægge, kontorstole, skriveborde og et par lamper. Kontorer skal være dynamiske, inspirerende, indbydende og ikke mindst flotte at se på og træde ind i som både medarbejder og ny mulig kunde. Så hvordan opnår I så alle disse ting? Plantevægge er en simpel løsning, som indfrier alle ovennævnte krav til et moderne kontor. Samtidigt er planter med til at skabe en god atmosfære og har en afstressende effekt. 

Få et bedre indeklima

Natur har en afstressende og beroligende effekt på os mennesker. Desværre finder vi mindre og mindre af den i byrummet og specielt indendørs. Du kan på en nem måde forbedre dit arbejdsmiljø og indeklima ved at sætte en plantevæg op. Grønne og levende planter øger luftfugtigheden markant og skaber derved et mere behageligt klima indenfor. Det er specielt om vinteren, hvor luften er mere tør, at det er gavnligt med planter. Derudover har de også en lyddæmpende effekt og skaber en rolig atmosfære, som gør det behageligt at færdes på kontoret.

Grøn og nem indretning

Udover at opnå bedre indeklima tilbyder plantevægge også en unik udsmykning til kontoret. Det er en nem måde at skille sig ud og give et mindeværdigt indtryk til gæster og kunder. Den grønne farve gør, at det ikke er nødvendigt at pifte hele resten af kontoret op med et farverigt design. Derudover er det nemt at vedligeholde. Hvis kontoret ikke skal være fyldt op med en masse små planter, som hver især kræver individuel pasning, er plantevægge den åbenlyse og nemme løsning, da det er samme art og derfor kræver ens pasning.

På decoplant.dk finder du en masse skræddersyede løsninger til netop dit kontor eller virksomhed.

Posted in: Grønt miljø