Kompetent og erfarent rengøring fra PA Rengøring

By:

Det at udlicitere sin rengøring til et rengøringsfirma, har igennem de seneste år vundet større og større popularitet blandt danskerne. Erhvervs kunder til rengøring oplever, at det er blevet lettere at hyre et kvalificeret bureau til at varetage de rengørings opgaver, der ligger i for eksempel hotel og restaurations branchen, detail handelen, og på hospitals og institutions området. Private kunder har glæde af bolig-job ordningen, også kendt som håndværker fradraget, som giver private mulighed for at drage skatte fordele af at ansætte privat rengøring.

Hos PA Rengøring tilbyder vi rengøring, ejendoms service og vindues polering på alle niveauer. Uanset om du er privat kunde med en treværelses lejlighed, eller om du er manager på et stort hotel eller officin, kan vi sagtens finde ud af et godt tilbud til dig. Du er meget velkommen til at kontakte os via vores hjemmeside, rengoringsfirma.dk, med henblik på en uforpligtende snak om dine behov for rengørings hjælp – og evt. bede om et tilbud.

Hvis du er bestyrelses formand eller lignende for et større bolig kompleks, som har brug for kvalificeret ejendoms service, kan vi tilbyde enten den fulde pakke indeholdende trappevask, græsslåning, hækkeklipning, snerydning, kontakt til beboerne, rydning og rengøring af lejligheder ved fraflytning, aflæsning af måle apparater, fejning af gård, små reparationer og mange andre opgaver. Vi kan også finde en aftale, hvor I bestemmer, hvilke opgaver, I gerne vil have udført – vi tilpasser altid tilbuddet efter kundens specifikke behov.

Hvis du er den stolte indehaver af en privat virksomhed – for eksempel en tøj butik eller en café – vil du nok gerne bruge din tid på andet end rengøring af dine lokaler. PA Rengøring tilbyder erhvervsrengøring i alle størrelsesordener – igen opgave er for stor eller for lille.

Klik ind på vores hjemmeside rengoringsfirma.dk og læs mere om vore forskellige services i Ballerup, Rødovre og Herlev.