Komfortabel slow-fashion fra Blusbar by basics

By:

Er du på udkig efter et brand med et etisk mindset, der tilbyder tøj produceret i Europa? Så har det bæredygtige tøjmærke, Blusbar by basics, præcis det, du leder efter.

De androgyne og simple linjer, hvor fokus på høje materialekvaliteter er omdrejningspunktet, kendetegner i høj grad Blusbar by basics stilmæssige inspirationskilder. Derfor tilbyder mærket et skønt udvalg af basisvarer, der blandt andet inkluderer simple toppe, t-shirts, cardigans og langærmede bluser, der alle kan være med til at sikre din personlige basisgarderobe. Hos Blusbar by basics får du det bedste af det bedste, hvorfor ethvert item er en oplagt investering til din personlige garderobe.

Tidløs mode

Mange basis-items fra det højprofilerede modebrand er oplagte at inkludere i garderoben som en del af et tidløst udvalg af sammensætningsmuligheder, der holder sæson efter sæson. På dage, hvor man ønsker at være komfortabel og afslappet uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, er et par lækre uldbukser og en blød cardigan fra Blusbar by basics derfor oplagt at iføre sig.

Mange kombinationsmuligheder

En af de store fordele ved at have en stærk basisgarerobe til rådighed er, at det generelt bliver meget nemmere at finde outfits i hverdagene. Samtidig kan man også anvende de nedtonede og afslappede basisitems til fest. Kombiner eksempelvis en klassisk og elegant top fra mærket med et par tætsiddende jeans og stiletter for et sofistikeret look med masser af kant og stilbevidsthed. Blusbar By basics sikrer på alle måder, at du aldrig behøver at gå på kompromis med komforten – hverken til hverdag eller fest. Karakteristisk for mærkets udvalg er, at flere items – heriblandt deres langærmede trøjer er unisex, takket være elastiske kvaliteter, der tilpasser sig efter kropsformen.