Køb professionel industriventilation hos Ventshop.dk

By:

Hos Ventshop.dk har vi alt til professionelindustriventilation. Vores udvalg byder på alt fra ventilatorer og filteranlæg til højvakuumenheder og automatikindustri. Når du investerer i ventilationsløsninger, bevæger du dig hurtigt fremad på den letteste vej mod et godt indeklima. Et godt indeklima er nøglentil et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor alle trives, og derfor bør det prioriteres højt på enhver arbejdsplads, som vægter sine medarbejderes ve og vel.

Effektiv og kompromisløs industriventilation

Vores industriventilatorer er funktionelle og effektive, og de leveres med lyddæmpningskabinetter og åbne eller lukkede ventilatorhjul – begge mulighederharen særdeles høj ydeevne. Vi tilbyder udelukkende industriventilatorer af mærkerne Gram og Geovent, da de efter vores mening er de bedste ventilationsproducenter på markedet. Vores industriventilatorer kan transportere mere eller mindre forurenet luft med en temperatur på op til 200 grader, hvilket gør dem særligt egnet til procesudsugning og -ventilation samt udsugning af gasser og dampe fra korrosive processer. Hvis du ønsker et komplet ventilationssystem, har du også brug for et filteranlæg. Vores sortiment af filterløsninger byder både på trykluftrensende filtre, vibrationsrensende filtre og engangsfiltre. Dertil har vi også mobile filteranlæg, olieudskillere og forudskillere. Vores udvalg af industriventilation byder endviderepå mobile højvakuumenheder, som ligesom de mobile filteranlæg egner sig til arbejdspladser, der ofte skifter lokation.

Industriventilation til yderst fordelagtige priser

Vores mål er at sælge industriventilation til Danmarks bedste priser, og derfor ligger vores priser ofte 20 til 30 procent under vores konkurrenters priser og de vejledende udsalgspriser. Det er der tre årsager til:

  • Vi har et formidabelt samarbejde med vores producenter.
  • Vi har sparet dyre mellemled såsom rådgivere væk.
  • Vi har sparet en forsendelse væk og sender derfor dine varer til dig direkte fra producenten.

Når dine varer sendes direkte til dig fra producenten, er du sikret den hurtigst mulige levering. Hvis dine varer er på lager hos producenten, sørger vi for, at de bliver sendt afsted inden for maksimum to hverdage.

Hos Ventshop.dk er vi eksperter i industriventilation

Vi harmere end 20 års erfaring inden for ventilationsbranchen, og derfor hører vi i dag hjemme blandt Danmarks dygtigste ventilationseksperter. Vores ventilationsekspertise dækker naturligvis alt inden for industriventilation, og vi deler med glæde ud af vores viden. Vores glade og dygtige medarbejdere sidder klar på telefon +45 44 66 17 77 og mail info@ventshop.dkmed kompetent vejledning og fagkyndige råd til dit valg og køb af industriventilation.

Posted in: Maskiner