Køb bæredygtige reklamegaver hos grevegaver.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis din virksomhed ønsker at være mere bæredygtig, kan vi hos grevegaver.dk hjælpe dig med at være miljøvenlig i dit valg af reklamegaver. På den måde forlænges din virksomheds grønne værdier til et af mange overset område. Hos grevegaver.dk ønsker vi at være din samarbejdspartner, og vi vil gøre vores for at hjælpe din virksomhed med at gennemføre sin bæredygtige rejse. Vi har derfor sammensat et bredt udvalg af bæredygtige reklamegaver, som lever op til kravene inden for både Corporate Social Responsibility (CSR) og Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals (REACH).

Reklamegaver for enhver smag

Sortimentet hos grevegaver.dk byder på alt fra klassiske reklamegaver såsom paraplyer, håndklæder og kuglepenne til unikke og moderne bambusure, muleposer og blomsterpotter. Priserne ligger fra kun 1,16 kroner per reklameartikel, og vi har 600 forskellige bæredygtige reklameartikler i vores webshop. Vores mission er at gøre en forskel for dig og dit brand. Det gør vi ved at udvælge reklamegaver, som afspejler dig og din virksomhed og er særligt tiltænkt netop jer. Derved kæmper vi side om side med dig i vore dages evige kamp om at skille sig ud fra mængden.

Vores bæredygtige reklamegaver efterlever vugge til vugge filosofien

Vugge til vugge filosofien er baseret på tankegangen om, at vi skal minimere det negative menneskelige aftryk på planeten og skifte det ud med positive og intelligente aftryk. Disse kan vi sætte ved at genvinde materialer fra eksempelvis produkter og bygninger. Når disse i deres originale form har udtjent deres værnepligt, kan de – eller dele af dem –blive omdannet til nye produkter. Dette princip er en forudsætning for alle de bæredygtige reklamegaver, du finder hos grevegaver.dk.

Hvis din virksomhed også ønsker at gøre en forskel og efterleve vugge til vugge filosofien til fulde, bør filosofien også gøre sig gældende i dit valg af de reklamegaver og -artikler, som du og din virksomhed ønsker at forære væk. Til dette formål er vi hos grevegaver.dk parate til at hjælpe dig.

Grevegaver.dk står klar til at hjælpe

Hos grevegaver.dk påstår vi friskt, at alle opgaver kan løses. Hvis du ønsker at lede din virksomhed ad en mere bæredygtig vej, så besøg grevegaver.dk allerede i dag eller kontakt os på telefon +45 86 26 00 83 eller e-mail info@greve-aps.dk. Vores professionelle og engagerede medarbejdere står klar i den anden ende med gode råd og vejledning om valg af reklamegaver og ser frem til at høre fra netop dig.

Posted in: Arbejde