Klæd dine medarbejdere godt på

By:

Der er mange måder at markedsføre sit firma på i konkurrencefyldte brancher. Mange af måderne deler vi firmaer imellem, og der hænder, at der kan være brug for et friskt pust.

I denne moderne tid er der mange forslag til, hvad et sådant ’friskt pust’ kunne være. Nogle af dem kan virke uhåndgribelige eller måske svære at implementere.

Vigtigst at alt er, at markedsføringen virker, er stabil og skaber tilfredshed hos kunder og internt i firmaet. Endnu bedre er det, hvis det nye tiltag påvirker flere flader som kundesikring, forbedring dagligdagen og et fast budskab.

En af de bedste måder, hvorpå I kan nå hertil, er ved at investere i profilbeklædning. Profilbeklædning er meget mere end den gennemsnitlige markedsføring.

Med profilbeklædning får du skabt et billede udadtil, som er genkendeligt og loyalt. Samtidigt får du arbejdstøj til dine medarbejdere og kollegaer, der er skabt til fagfolk. Det er både komfortabelt og funktionsdygtigt.

En loyal og ensartet virksomhedsidentitet

Profilbeklædning består af et væld af forskellige tøjartikler til forskellige anledninger. Der er alt fra den klassiske hvide t-shirt med reklametryk til lækre skjorter og habitter.

Ved at bruge reklametryk på jeres beklædningsstykker kan du garantere, at I som firma præsenterer jer professionelt og konsekvent uafhængig af anledningen. Det skaber en virksomhedsidentitet, der bevirker, at både kunder og medarbejdere føler stærkere loyalitet overfor firmaet.

Yderligere er der også mulighed for at investere i diverse jakker og kasketter. Denne fleksibilitet er eksempelvis absolut nødvendigt i et fag, hvor man arbejder under alle vejrforhold. Gør solskinsdagen mere tålelig og de kolde dage varmere med profilbeklædning.

Når dine kollegaer eller medarbejdere bærer jeres logo ude hos kunderne og efter fyraften, kan nuværende såvel som nye kunder nemmere genkende jer næste gang, de har brug for hjælp. Samtidigt kan de med lethed anbefale jer til naboer, familiemedlemmer osv.

Det er en af de bedste former for reklame, man kan få – to fluer med et smæk.

En investering i profilbeklædning er altså en investering i et professionelt udtryk for dit firma. I kan undersøge mulighederne for at påklæde hele jeres organisation i dag.

I kan samtidigt hente inspiration i kataloger og gå på opdagelse i, hvor stort udvalget er. Få sat dit tryk på funktionelt arbejdstøj og bær jeres firma med stolthed.

Posted in: Arbejde