Kinesiologitape og sportstape fra Henza.dk

By:

Optaping af bestemte områder på kroppen har været anvendt i mange år. Fysioterapeuter og andre professionelle inden for sportsverdenen har gjort brug af sportstape og kinesiologitape i forbindelse med forebyggelse af skader og understøttelse af led, som er udsat for hård belastning. Og mange sportsudøvere, som ikke nødvendigvis er elite atleter, har til daglige glæde af at kunne aflaste muskler, senere og led med helt eller delvist elastisk tape. Ja, selv mennesker, som ikke dyrker sport, men måske døjer med en lidelse i et eller flere led, kan have stor fordel af sportstape eller kinesiologitape.

Henza.dk – din leverandør af sports- og kinesiologitape

Uanset om du er idrætsudøver på eliteplan, eller blot har brug for at understøtte eller aflaste dele af din krop, kan du hos Henza.dk finde et stort og velassorteret udvalg af sportstape og kinesiologitape. Og uanset om du skal bruge den uelastiske sportstape til at fiksere dit knæled, eller om du vil styrke dine rygmuskler med en optaping af ryggen med kinesiologitape, kan du finde netop den type tape, du skal bruge i den online shop på Henza.dk.

Hvornår skal jeg anvende sportstape?

Hvis du har en idrætsskade – for eksempel en forstærkning af en sene, et muskel eller et ledbånd, eller en forstuvning af et led – kan du med fordel anvende sportstape til at fiksere leddet. Når du taper leddet op med sportstape, som er uelastisk og meget stærk, forhindrer du, at skaden forværres yderligere. Leddet kommer ikke ud i farlige yderpositioner, som kan bidrage til, at skaden ikke heler ordentligt. Sportstape anvendes fortrinsvis på fødder og fingre.

Du bør sætte dig grundigt ind i påsætning af sportstape, før du begynder at tape dig selv op. Få eventuelt en professionel – for eksempel en læge eller en fysioterapeut – til at hjælpe dig, så du er sikker på, at optaping foregår korrekt. Du skal være opmærksom på din huds reaktion på tapen. Sportstape bør kun sidde kortvarigt, da du ellers risikerer, at klæbemidlet forvolder skade på huden.

Hvornår skal jeg anvende kinesiologitape?

Kinesiologitape anvendes, når du har brug for lidt ekstra støtte for at kunne udføre bevægelser korrekt, og til at hjælpe dig til at opnå et formålstjenligt bevægemønster. Mange sportsudøvere anvender kinesiotape for at forbedre blodomløbet og aflaste muskler i ryggen og reducere tendens til hævelser omkring leddene.

Henza.dk garanterer den høje standard

Siden 2009 har Henza.dk fremstillet og forhandlet sportstape og kinesiologitape i højeste kvalitet, til aldeles rimelige priser. Sportstape fra Henza.dk købes af såvel behandlere som privatpersoner. Blandt de faste kunder findes flere fysioterapeuter, kiropraktorer, ergoterapeuter, akupunktører, massører og andre behandlere. Kinesiologitape fra Henza.dk er også populære – kinesiologitape er en mere elastisk variant af sportstape, som tillader en bredere bevægelsesradius, og giver en højere grad af dynamik. Kinesiologitape anvendes til flere typer behandling, og ikke udelukkende i forbindelse med sportslige udfoldelser. Dårlig holdning eller nakke- og skuldersmerter, som ofte ses hos mennesker med stillesiddende arbejde, kan i høj grad afhjælpes ved optaping med kinesiologitape.

Du kan se hele udvalget af sportstape og kinesiologitape i flere længder, bredder og farver på Henza.dk

Posted in: Henza.dk