Kæmpe bamser er en sjov og naturtro gave

By:

Skal du snart til fødselsdag hos et barn, der er helt vild med dyr, er det oplagt for dig, at du køber en kæmpe bamse. Det er en bamse, der typisk er 80-190 centimeter høj eller bred. Det er altså en bamse, der vil føles virkelig stor i forhold til barnet. Bamserne er ofte meget virkeligstro, hvilket gør dem meget velegnede til at indgå i en leg. Selvom børn har en stor fantasi og sagtens kan få en lille tiger til at blive til en stor tiger, giver det alligevel noget andet til legen, når tigeren er 170 centimeter lang og derfor føles lidt mere som en rigtig tiger. 

Et godt sted for dig at købe kæmpe bamser er på legehimlen.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for legetøj og har deriblandt et bredt udvalg af søde og sjove bamser i overstørrelse. Det gør det meget nemt for dig at finde en gave til et barn. 

Har du et barn, der er vild med et bestemt dyr, kan det være sjovt at kunne give ham eller hende en kæmpe bamse af lige præcis det dyr. Hos legehimlen.dk har de et stort udvalg af forskellige dyr. Det er for eksempel kænguruer, slanger, drager, heste, grise, bjørne, løver, giraffer og elefanter. Alle dyrene har en dejlig blød pels og er samtidig lavet, så de er meget holdbare. 

Bamserne kan både bruges til at lege med og til at have liggende i sengen. Hvis dit barn er bange for mørke, kan det derfor også være rart for ham eller hende at have en stor bamse til at sidde i sengen og holde vagt. Med en stor bjørn, der er 76 centimeter fra hoved til fod, kan dit barn sove meget tryggere, når han eller hun ved, at bamsen sidder og passer på. 

Udover at blive brugt til leg og “beskyttelse” kan bamserne også blive brugt til at pynte på værelset. Det giver et rigtig sjovt udtryk til dit barns værelse med de store bamser derinde. Har dit barn for eksempel et safaritema på værelset, er det oplagt, at han eller hun har en elefant eller en giraf stående derinde. Det er med til at fuldende temaet. Er det et arktis tema med is og dybblåt vand, kan det være, at det er en kæmpe pingvin, der lige er sagen for dit barn. Det kan også være en rigtig sjov udsmykning af værelset og gøre det hyggeligt for dit barn at opholde sig der. 

 

Posted in: Kæmpe bamser