Jetboil Flash – den bedste gasbrænder på markedet

By:

2 minutter og 30 sekunder. På så kort tid kan man knap nok koge vand i en elkoger. Ikke desto mindre er det den tid gasbrænderen Jetboil Flash bruger på at koge ikke mindre end en halv liter vand. Udover at være enormt hurtigt til at koge vand, så er en Jetboil Flash fremstillet i meget let materiale. Den vejer ikke mere end 400 gram og er derfor meget overskuelig at tage med på en vandretur. 
Når man er ude og vandre i naturen, er der ikke altid lige et supermarked i nærheden, og det har man som regel heller ikke lyst til, at der skal være. Derfor vælger mange at medbringe feltrationer, som de blot tilføjer kogt vand og lader stå i et par minutter. Feltrationer er lette at medbringe, da de er frysetørrede og derfor ikke vejer ret meget og heller ikke fylder ret meget. Efter en lang dag med vandring er det rart at kunne lave mad så let. Derudover er der ikke noget bedre end en kop varm kaffe, the eller kakao for at få varmen, når man har ligget og frosset i teltet hele natten. Her kan man hurtigt tænde op i gasbrænderen og få varmet de stive og kolde led i kroppen op.
Man kan naturligvis også lave andre slags mad end lige feltrationer på en gasbrænder. En Jetboil Flash kan indeholde op til en liter vand ad gangen, og man kan derfor sagtens koge pasta, kød eller lave suppe. Med en Jetboil Flash er det let at slæbe et lille køkken med ud i naturen, hvor man har mulighed for at lave ordentlig mad på sin vandretur.
Hos xtragrej.dk forhandles mange modeller af gasbrændere fra Jetboil, her i blandt den anerkendte model Jetboil Flash. Ring gerne ind til os, hvis du er i tvivl om valget af gasbrænder eller andet udstyr.

Posted in: Jetboil Flash