Jeans og bukser med lækre detaljer og perfekt pasform

By:

Hvis du er på udkig efter et par bukser med en perfekt pasform og lækre detaljer, så er et par Pieszak bukser lige noget for dig. Når du køber bukser fra Pieszak, så er du nemlig sikret et par benklæder i god kvalitet med rå og lækre detaljer – og så sidder de lige, som de skal. En pasform man sjældent finder andre steder. 

Udviklingen af mærket Pieszak 

Det var den danske designer Henriette Pieszak Seeberg, der i 2007 lancerede mærket Pieszak. I starten var mærket udelukkende et jeansmærke, men med tiden har det udviklet sig til et tøjmærke, der også bevæger sig udover bukser og jeans. Deres jeans og bukser er dog stadig i topkvalitet med en god pasform. 

Udover jeans og bukser tilbyder Pieszak også jakker og frakker, blazere, trøjer og bluser, kjoler og nederdele. De tilbyder altså et stort udvalg, og du kan finde det meste inden for tøj. Derudover kan du finde et bredt udvalg af forskellige stilarter, så de rammer derfor bredt, og der er rig mulighed for, at de fleste kan finde noget, der falder i deres smag. Der er både tøj til dig med en rå stil, en feminin stil eller noget helt tredje. Der er altså plads til de fleste, og der er rig mulighed for at kombinere tøjet på kryds og tværs. 

De forskellige stilarter gælder også for deres udvalg af jeans og bukser, som heller ikke blot henvender sig til én type. Du kan både finde nogle rå army bukser, nogle klassiske knickers, et par tætsiddende jeans og meget mere. 

På Seasidegroup.dk kan du finde et stort udvalg af tøj fra Pieszak, så klik ind på deres hjemmeside og gå på opdagelse, så du kan finde frem til det, der matcher din stilart og personlighed – eller kast dig ud i at mikse og matche. 

Posted in: Pieszak bukser