Invitér den skandinaviske indretning ind i dit badeværelse

By:

Den moderne indretning, vi omringer os selv med i dag, er kendetegnet ved minimalisme og enkelthed, hvor linjerne er rene, undertonen er stram og designet er klassisk, funktionelt og skandinavisk. Der er ikke ret meget, der stikker ud, og elementerne i vores hjem er ofte både lyse, enkle og rå, der til sammen skaber en vis ro i vores hjem. Den samme tendens er flyttet ind i vores indretning af badeværelset, hvor rummet ikke længere bare har en funktionel karakter af at være stedet, hvor vi vasker dagen af os og gør os klar til en ny. I dag er badeværelset et rum på højde med resten af hjemmet, hvor det skal være rart at være. Og her spiller indretningen med baderumsmøbler en vigtig rolle.

Du kender sikkert godt de tidligere tiders brune fliser, mørke og gule træmøbler fra gulv til loft og lukkede brusekabiner, der alt sammen skaber en dunkel stemningen i badeværelset. De tider er ovre, og i dag er glaskabiner og lyse underskabe og vaske flyttet ind. Badeværelset skal være lækkert, funktionelt og unikt, som man kan trække sig tilbage i og være sig selv for en stund.

Baderumsmøbler tæller i dag underskabe med forskellige former vaske med alt fra kantate vaske, ovale vaske og menuet vaske fra blandt andet Dansani, der i farverne hvid, sort og grå skaber et moderne og enkelt udtryk. Vasken er et inkorporeret element i underskabet, hvor alt fra materiale i bordpladen, skabslågerne og armaturet spiller sammen i fine kontraster. Samtidig tæller indretningen af badeværelset sjældent overskabe, da de er med til at skabe et tungt udtryk i rummet og tager en masse lys og luft. Derimod vil du i højere grad opleve højskabe, der på enkelt vis giver mere opbevaringsplads, hvis underskabet ikke er nok.

Den nye badeværelsesindretning kan måske lyde trist, men i den moderne indretning kommer sjælen til udtryk i de bløde elementer og badeeffekter, hvor der ikke er grænser for, hvad du kan supplere den nordiske stil med.