Hvordan bruges og opbevares Aquasonic gel?

By:

Aquasonic gel bruges ofte på sygehuse eller andre former for sundhedsinstitutioner, hvor man har skal lave en undersøgelse, hvor gel er nødvendigt. Det er langt fra alle gel, der er lige gode, men i det offentlige i Danmark er der naturligvis altid styr på, at de rigtige produkter bliver brugt. Læs mere om Aquasonic gel i denne artikel.

Kan Aquasonic gel bruges på skadet hud?

Noget af det smarte ved Aquasonic gel er netop, at det kan anvendes på f.eks. kirurgiske eller åbne sår. Det er klart, at alt skal være vasket og hygiejnisk under undersøgelsen, men den rette gel er også nødvendig.

Kan Aquasonic gel anvendes på slimhinder?

Aquasonic gel kan med fordel anvendes på slimhinder, hvorfor det også kan anvendes i forbindelse med gynækologiske undersøgelser. Her er det altid vigtigt, at man anvender noget, der ikke skader den

naturlig PH-værdi.

Aquasonic gel hjælper med at give patienten en mere behagelig oplevelse

Der er mange, der ikke bryder sig om mange af de undersøgelser, man dog nogle gange bliver nødt til at få foretaget. Derfor er det vigtigt, at der ikke er nogle fysiske gener. Aquasonic gel hjælper med at lave en god føling mellem f.eks. ultralydsudstyr og huden. Det er klart, at en oplevelse hos lægen kan føles grænseoverskridende, og derfor skal besøget også gøres så behageligt som muligt – f.eks. ved brug af det rette udstyr.

Køb Aquasonic gel over nettet

Det er muligt at købe Aquasonic gel ind fra nettet i større eller mindre lagre. Sygehuse og andre former for institutioner har brug for et stort lager, da Aquasonic gel bruges til mange forskellige undersøgelser. Aquasonic gel fås desuden i forskellige mængder og både på flaske og i pose. Det kan variere fra sted til sted, hvad der er mest oplagt at have på lageret.