Hvad indebærer leasing?

By:

Flexleasing

Har du hørt om Flexleasing? En længere forklaring er, at det er finansiel leasing med forholdsmæssig afgift. Club First Flex kan give dig den billigste finansiering, da de kun finansierer bilen og ikke afgift og moms og betaler derfor kun ca. 0,5% af den totale afgift. 

Ved udløb af leasingaftalen har bilen en værdi, vi kalder restværdi, og det beløb får du som kunde at vide på forhånd. Du bestemmer selv, om du vil købe bilen, når leasingen udløber. Hvis Club First Flex ikke finder en ny leaser eller køber, bliver bilen sendt på auktion, og du betaler differencen mellem restværdien og det beløb, bilen sælges til. 

Hvad gør du, hvis du vil lease?

Du skal have din årsopgørelse, seneste 3 lønsedler, sygesikringsbevis og kørekort klar, og du får herefter fremsendt en kontrakt. Når du har skrevet den under og betalt førstegangsydelsen, er bilen køreklar på 3-16 dage. 

Kig på Club First Flexs udvalg af biler på firstflex.club. De er ikke alle på lager, da Club First Flex hovedsageligt importerer på bestilling. Det er for at være sikker på, de kan opfylde kundens ønsker til en særlig bil og for at bevare deres konkurrencedygtige priser. 

Erhverv

Selv om I har en flåde, er det ikke givet, I ved alt om forsikring, administration, afgifter og jura – eller har tænkt jer at bruge tid på at beskæftige jer med det. I kan bruge Club First Flex som jeres ekspert, I kan henvende I til. Vi vurderer, om der skal være lånefinansiering eller finansiel leasing, og I kan afhente bilen på den adresse, vi aftaler. Derefter ordner vi alt, der vedrører problemer med mekanik, optiske- og elektroniske problemer samt service.  

Club First Flexs vision er, at du som kunde er tilfreds med den måde, bilen transporterer dig fra et sted til et andet. De bruger Lloyd’s Ltd. garantiforsikringer, så du som kunde ikke skal tænke over yderligere omkostninger. 

 

Posted in: Flexleasing