Husker du at hygge, når du er på camping?

By:

Der er noget særligt ved campingferie

Camping er en helt særlig ferieform. Det er der ingen tvivl om. Hvis du selv er aktiv campist, så ved du også, at der er meget stor forskel på at bo på en campingplads, og på at være på et hotel.

På hotellet sidder alle på deres eget lille værelse afskærmet fra hinanden. Og du behøver ikke mæle et ord til dem, som bor ved siden af dig.

Men på campingpladsen er der helt andre forventninger til dine sociale kompetencer. For på camping er den danske hygge en stor del af oplevelsen. Det forventes at du taler med alle, og bidrager til den gode stemning.

Og det er også den særlige stemning, som er noget af det vidunderlige ved at campere. Men det ved du selvfølgelig allerede.

Har du et godt campingbord til når der skal hygges?

I skal kunne samles omkring et bord, når du og naboen, eller én du møder tilfældigt, skal sidde og hygge jer foran teltet eller campingvognen.

Og det er et vigtigt valg i skal træffe, når I skal have købt bordet. For det skal både være praktisk og kunne holde til noget. Og det gælder uanset om du er fastlægger på den samme plads hvert år, eller om du tager rundt i Europa til forskellige dejlige campingpladser.

Hvem er eksperter i campingborde?

Det allerbedste sted at købe campingborde er på Campingtur.nu. De har alt hvad hjertet begærer af campingborde til alle formål.

Du kan finde alle de kendte campingmærker på deres hjemmeside som eksempelvis Isabella, Kampa, Outwell og Westfield. Og når vi taler om borde, så kan du få dem i flere forskellige størrelser, vægtklasser og designs.

Du kan få solide campingborde med faste bordplader eller flotte lamelborde. Du kan også gå efter de praktiske og sammenklappelige campingborde i letvægtsmaterialer, eller du kan anskaffe dig et picnicbord eller et praktisk køkkenbord.

Kort sagt så er Campingtur.nu stedet for dig, som elsker at campere eller gerne vil i gang.

God tur.

 

Posted in: Campingborde