Hotinhair.dk

By:

Hotinhair.dk sælger professionelle hair extensions. De har hair extensions med forskellige påsætnings metoder. De har blandt andet Hot fusion, Cold fusion, Ultra sonic, Trense, Tape on, Clips on og Flip in. De har forskellige hårlængder, samt glat- og bølget hår. Hos Hotinhair.dk er deres hår lavet af rigtig god kvalitet.

De har lavet nogen startpakker, så hvis man gerne vil påsætte ens hair extensions selv, så kan man købe en af deres startpakker, hvor man får alt det nødvendige, som man skal bruge til at påsætte det selv. De har startpakker indenfor de forskellige påsætnings metoder, så uanset om du vælger Cold fusion, Ultra sonic eller Tape on, så kan du finde en startpakke med det fornødne tilbehør. Inde på hjemmesiden har de en pleje vejledning med, hvad du skal gøre efter påsætning af hair extensions, hvordan man skal style det, eller hvordan man farver det.

Udover at sælge hair extensions, så har de også et stort udvalg indenfor hårpleje. De har hårpleje til både naturligt hår og hair extensions. De har blandt andet shampoo, conditioner, hårkur, varmebeskyttelse, krøllecreme og hårlak samt mange andre plejeprodukter.

Udover at de har deres webshop, så har de også en salon i Esbjerg, hvor du kan få lavet behandlinger. Her kan du blandt andet få sat hair extensions i. Ved at få sat det i af professionelle, så er man sikker på, at det bliver sat ordentligt i, så det holder længe.

Udover hair extensions, så tilbyder de også påsætning af øjenvipper. Det er blevet meget populært at få sat øjenvipper på, så man får nogen flottere og fyldigere vipper.

Derudover laver de også spraytan af ansigt og krop.

De sælger også tilbehør til hår såsom hårbørster, glattejern og krøllejern samt mange andre produkter. De har alt det, som man skal bruge til at pleje ens hår og hair extensions.

 

 

Posted in: Hotinhair.dk