Hold romantikken i live med Secrets in Lace

By:

Secrets in Lace holder til i England, hvorfra de forfører nysgerrige kvinder og deres bedre halvdele med gode tilbud på sensuelt og forførende lingerie. Skal der fyres op for stemningen i soveværelset, vil du i deres webshop finde rigeligt med inspiration til lingerie, nylonstrømper, bælter, hofteholdere og nattøj, der får det bedste frem i de kvindelige former. Gå på opdagelse i deres online katalog og lad dig forføre af silke, blonder, lak og nylon, som deres anerkendte designere har flettet sammen i unikke og flatterende designs – som ikke koster en million!

Udlev din indre diva i forførende lingerie

Alle kvinder har en forførerske indeni, men ikke alle udlever hende. I det helt rette sæt lingerie er der ikke længere langt fra fantasi til virkelighed, når den indre diva skal udleves. Secrets in Lace har samlet t eksklusivt udvalg af klassiske og feminine designs, som allerede bæres af mange store stilikoner verden over. De er bl.a. designerne bag Dita Von Teese Nylon Stocking Collection.

Kataloget byder på et bredt og varieret udvalg af lingerie. Du finder Demi Cup-BH’er, Full Cup-BH’er, Bullet BH’er, Push Up-BH’er, Soft Cup-BH’er, stropløse BH’er og Long Line-BH’er i vidt forskellige, men alle lige stilfulde designs. Farverne holdes i de klassiske undertøjs-nuancer hvid, sort, lyserød, rød, lille, brun og beige, som vil give dig det helt rette, sensuelle look under tøjet. Uanset om du søger afdæmpet og underspillet lingerie, eller snarere er på udkig efter et sæt, der springer lige i øjnene, finder du gode bud i kataloget. Du finder derudover et forførende udvalg af trusser og nylonstrømper med forskellige mønstre og aftegninger, der an kombineres i frække sæt.

Behagelige designs til hverdag og romantik

En af fordelene ved at købe lingerie hos Secrets in Lace er, at det ikke kun er designet til særlige, romantiske øjeblikke. Deres designs er fremstillet i behagelige materialer, som gør det muligt for dig at have det på under tøjet til hverdag – så du kan have din egen, lille hemmelighed med på vejen. Læs mere på secretsinlace.eu.

 

 

Posted in: Uncategorized