Hemmeligheden bag solarie creme

By:

Vil du høre en nem og hurtigere løsning til at blive solbrun, når man ikke lige kan være sikker på at have flere sammenhængende dage med sol i Danmark, så man bliver nødt til at udnytte dem, man har?

Du skal bruge solarie creme.

Og hvis du lige læste lidt for hurtigt her, så gentager vi lige, at der er tale om solarie creme og ikke solcreme.

Hvad er forskellen så?
Hvis man skal sætte det meget firkantet op og forklare det, så er de to ting faktisk hinandens modsætninger.

Eller, lad os bare uddybe forklaringen lidt og sige, at hvor solcreme skal beskytte din hud mod at blive solbrændt og forvolde skade på din krop, så kan den eventuelt også hæmme, at din krop opnår den ønskede brune kulør, hvor en solarie creme forøger chancen for at blive lækker solbrun, mens den samtidig sørger for at give en lækker, velplejet og beskyttet hud.

De to navne “solcreme” og “solarie creme” ligger jo også tæt på hinanden og indeholder begge ordet “sol”, men der er, som beskrevet, gevaldige forskelle på de to væsker, hvor begge dele kan fås i eksemplarer, der både smøres på huden eller sprayes på.

Man kan dog også sige, at der er visse lighedspunkter ved de to cremer, da begge findes med forskellige styrkefaktorer. Solcreme kan fås i mild eller stærk styrke afhængig af solens kraft, mens solarie creme kan erhverves i versioner, der givere både lysere brun og mørkere brun farve.

Det er dog ikke udelukkende ved gængs solbadning, at en solarie creme kan bruges, for som navnet antyder, så kan den også bruges i forbindelse med, at man placerer sig i solariet i forsøget på at opnå en brunere kulør med en mere konstant styrke af sol, omend den er kunstig.

Så hvis jagten går efter en brune farve på kroppen, så skal du vælge en solarie creme.

Posted in: Solarie creme