Helstrand Smedje

By:

Helstrand Smedje er et professionelt smedeværksted, som har nytænkning, kvalitet, funktionalitet og design i højsædet. Idéen til firmaet udsprang af ønsket om at nytænke møbler og inventar og desuden skabe en række produkter i stål.

Hos Helstrand Smedje kan du få designet bordben, hyldeknægte, cykelstativer og meget mere i stål. Netop stål er yderst in at bruge i boligindretningen for tiden, da det skaber et råt, industrielt look, som kan give lidt kant til den nordiske stil og indretning. Du kan få designet det, du ønsker, præcis som du vil. Hos Helstrand Smedje står to energiske håndværkere klar, og nye opgaver og udfordringer giver blot ekstra motivation. 

Spisebord med træplader og stålben er ikke blot populært, men også yderst funktionelt. Hos Helstrand Smedje kan du få designet dine bordben på ønskede mål og dimensioner. Desuden tilbydes overfladebehandling af bordbenene.

Er det i stedet stuen, du mangler nye møbler til, står Helstrand Smedje til rådighed og laver gerne dit nye sofabord på mål. Helstrand Smedje tilbyder desuden også New Yorker-vægge, skamler, LED lamper, trappegelænder og hyldeknægte. Ønsker du et industrielt look i dit hjem, med funktionelle møbler og inventar, er Helstrand Smedje til rådighed til at hjælpe dig. 

Kunderne er altid i centrum hos Helstrand Smedje, hvorfor der lægges stor vægt på at skabe et slutresultat, som er tilfredsstillende. Helstrand Smedje lytter til dine ønsker og kommer gerne med gode råd og kreative indspark. Den gode dialog med kunderne er altafgørende for at opnå det bedste resultat. 

Alt arbejdet udføres med største professionalitet. Smedene bag Helstrand Smedje er passioneret og brænder for at lave produkter, der lever op til kundernes forventninger. Arbejdet udføres med største grundighed og præcision, og produkterne er altid i bedste kvalitet. Du kan altid kontakte Helstrand Smedje med henblik på at høre mere om, hvad de kan gøre for dig.