Guide: inspiration til badeværelsesindretning

By:

Er du flyttet ind i et nyt hjem, eller skal dit nuværende badeværelse bare have en overhaling? Indenfor interiør i baderummet er det skandinavisk design er blevet meget populært, og det er på ingen måde overraskende. Disse designs er nemlig skarpe og minimalistiske, og det er denne trend, som vi bl.a. ser florere på Instagram. En af de lettere måder at opnå denne skandinaviske indretning er ved at erstatte dit nuværende toilet med et væghængt toilet, hvor du hurtigt får snydt dig til et synligt større badeværelse og en lettere rengøring.

Radiator eller gulvvarme?

Når du sidder på dit toilet en kold vintermorgen, vil dine fødder helt sikkert drage fordel af, at du udskifter din radiator på badeværelset med gulvvarme i dine gulvfliser. Du spekulerer nok over, hvor du så skal hænge dine våde vanter, strømper og huer op, men disse kan nemt tørres lige så godt på dit badeværelsesgulv som på din radiator.

Ikke nok med at gulvvarme giver en mere jævn fordeling af varmen i rummet, så vil du også opleve et mere stilrent badeværelsesrum, hvor du ikke er bekymret for at lade dine venner såvel som fremmede låne dit toilet. Du vil opleve, at rummet føles mere luksuriøst, fordi minimalismen udtrykker netop det.

Væghængt skab eller ej?

Fremfor at have dine toiletskabe til at stå på gulvet, kan du med fordel også ophænge disse på væggen, hvis du ønsker nemmere støvsugning og rengøring på badeværelset, da du opnår lettere adgang til de små afkroge på badeværelset. Så bliver det pludseligt ikke så slemt at gøre gulvet rent!

Dog skal du være forsigtig med placeringen og indholdet af dine væghængte skabe, da nogle vægge i ældre bygninger kan være porøse, hvorved skabet kan rykke sig løst og efterlade et stort rod på dit toiletgulv.