Guide: Designs, der egner sig til det moderne hjem

By:

Når nu corona nok forhindrer de helt store rejser i år, så kan vi i stedet bruge vores tid og penge på at modernisere i hjemmet. Vi har i denne lille guide samlet et gode råd til lækre designs, som går godt til det moderne hjem, og som også kan erhverves for beløb, som den menige har råd til.

Mr Beams lamper

Drømmer du om lækre udendørsarealer med spots op på dine prægtige buske og træer? Hvis du har spillet Sims, så er det helt sikkert noget, som du har gjort dig i, men det giver faktisk et rigtig lækkert lys om aftenen med Mr Beams lamper ude på terrassen eller ved indkørslen – særligt, hvis du skal holde fest eller vil skabe en god stemning.

Flowerpot lampen

Flowerpot lampen er en meget simpel og alligevel utroligt stilistisk lampe, som passer perfekt ind i det danske moderne hjem. Du kan få den i forskellige farver, som alle har det til fælles, at det er moderne farver og nuancer, som ikke tager for meget opmærksom i hjemmet. Men akkurat nok til, at du alligevel anerkender den flotte lampe.

Royal Copenhagen

Når de fleste danskere ejer et stykke med RC, så er det altså fordi, det er et stykke dansk design, som virkelig kan noget. Det er simpelt og smukt, og de smukke blå og bølgede detaljer gør, at det ikke ligner noget fra IKEA. Det er ikke just det billigste, men du kan med tiden samle på det og muligvis om mange år sælge det igen til en højere pris, end du købte det for.

Posted in: lamper