Guide: 3 metoder til luksus i haven

By:

Har du også store udearealer, som du mangler at gøre noget godt med? Er haven egentlig godt indrettet, men mangler du de afgørende elementer, så du ikke kun kommer til at bruge den om sommeren? Vi har sammensat denne guide til dig, der gerne vil have noget luksus ind i havemiljøet, så du kan nyde dig selv og dine nærmeste i det blå.

Udendørs spa kan gøre rigtig meget

En udendørs spa er en stor investering, men det er til gengæld også en løsning, som vil blive brugt hyppigt, når man endelig har den. Vi kender alle sammen glæden ved at møde op i et wellness-center og få den helt store behandling i spa. Det kan du nu gøre hver dag – hjemme hos dig selv. Det kalder vi luksus, og det er direkte i din baghave.

Tag skridtet op og byg en pool

Hvis du har pladsen, og du har overskuddet og ressourcerne til at bygge og vedligeholde en pool, så er det bestemt også en luksuriøs tilbygning. Denne løsning kræver dog en del mere af dig både til en start og på sigt, hvor det kan være hårdt arbejde at holde poolen ved lige med klorin og samtidig sørge for, at der ikke kommer blade og dyr i.

Byg en pavillon

Mangler du et sted at spise morgenmad i det fri, og vil du gerne kunne zone dig lidt ud fra dagens stress og jag? Så er en pavillon en utrolig klassisk og til stadighed praktisk tilføjelse til din have. Mental velvære er bestemt også en form for luksus.

Posted in: Bolig