Glæd dine medarbejdere med frisk firmafrugt hver uge!

By:

Vi kender det alle sammen – klokken er over middag, der er længe til fyraften, men sulten melder sig så småt. Det er den lille snacksult, som er yderst farlig hvis man ikke har sørget for at medbringe noget sundt til at stimulere den. Mange af os falder ofte i og ender med et stykke kage, en cola, eller andre lækre sager. Problemet er bare, at det er en usund vane i længden. Firmafrugt kan hjælpe med at sætte en stopper for det!

De usunde snacks har et alternativ, nemlig naturens snacks: Frugt. Seks stykker frugt om dagen er endda anbefalet. Men det er svært at nå i en travl hverdag, og frugt er ret besværligt at fragte med sig til arbejde, medmindre man altid har en stor kurv med sig.

Derfor er det en lettere løsning for alle, at der leveres frugtkurve til arbejdet. Det er nemt, og du kan bestemme om det skal være én gang om ugen, to gange eller sågar hver dag. Du kan også bestemme præcis hvilke og hvor mange frugtstykker, det drejer sig om.

Frisk frugt øger trivslen på arbejdspladsen

Frugt indeholder sunde kulhydrater og vitaminer. Det giver det samme boost som diverse snacks, men er en del sundere. Du kan beholde din gode samvittighed når du sætter tænderne i et æble fremfor en chokoladecroissant.

Når du bestiller frugtkurv til arbejdspladsen, investerer du i dine medarbejderes sundhed, men også i det gode arbejdsmiljø. Dine medarbejdere vil sætte pris på at du udviser omsorg for dem med en frugtkurv. Der er mange muligheder i det lækre udvalg. Der er både frisk og udskåret frugt, samt lækre nødder. Du kan få leveret til kontorer, institutioner, private og erhverv. Tag kontakt allerede i dag og forhør dig om dine muligheder for et sundere arbejdsmiljø!

Posted in: Sundhed