Forkæl din arbejdsplads med en massagestol

By:

Forkælelse af dine medarbejdere hører med til god personalepleje – og kan du samtidig bidrage til medarbejdernes sundhed og velbefindende, har du faktisk slået to fluer med eet smæk. Alle undersøgelser peger nemlig på, at glade, sunde medarbejdere, som godt kan lide at gå på arbejde og samtidig føler, at nogen kerer sig om deres helbred og tager vare på deres sundhed, er bedre for bundlinjen end umotiverede medarbejdere.

Giv dine medarbejdere en wellnessoplevelse i det daglige med en massagestol

Ud over de gængse tiltag, så som frugtkurve på afdelingerne, rabat på fitness medlemskaber og sund, økologisk frokostordning, har du også mulighed for at tilbyde dine medarbejdere wellness i arbejdstiden. Dette kan for eksempel være i form af firmamassage, hvor en massør kommer forbi arbejdspladsen på ugentlig eller månedlig basis, og tilbyder sine services til medarbejderne. Dette har dog sine ulemper – for det første er der tale om et yderst begrænset tidsrum, hvis samtlige medarbejdere gerne vil have tyve minutters afslapning, og for det andet vil det gribe forstyrrende ind i medarbejdernes hverdag.

Med en massagestol i høj kvalitet kan medarbejderne selv bestemme, hvornår de vil have deres daglige afspændingspause – om det er før mødetid, efter frokost eller efter fyraften står den enkelte frit for. En massagestol udgør en mere fleksibel løsning end en firmamassør – og så er den over tid også en del billigere.

Hvor kan jeg købe en massagestol til min virksomhed?

Hvis du ønsker at give dine medarbejdere mulighed for at lindre deres ryg- og nakkesmerter i det daglige, kan du hos IWAO Massagestole vælge imellem flere robuste massagestole i høj kvalitet. Fælles for alle produkter på iwao-massagestole.dk er, at de er udviklet af personer, som selv har haft rygproblemer tæt inde på livet, i samarbejde med fagpersoner med stor ekspertviden om massage og anatomi.

Se udvalget af massagestole på iwao-massagestole.dk

Posted in: Massagestole