Firmafrugt fra Frugtkurven – for en sund virksomhed!

By:

Sund virksomhed i en håndevending? Intet problem – med faste frugtleverancer til din virksomhed fra Frugtkurven kan du på en nem og synlig måde fremme dine medarbejderes helbred og virksomhedens som helhed. Med frisk frugt til medarbejderne hver dag viser du, at du tager ansvar for sundhed i virksomheden, og at du tænker på dine medarbejderes helbredsmæssige behov. Frugtkurven leverer frisk økologisk frugt i høj kvalitet til virksomheder af alle størrelser og funktioner. Uanset om du har en virksomhed, hvor antallet af medarbejdere på kontoret svinger fra uge til uge, kan Frugtkurven sammensætte en skræddersyet plan for frugtleverancer som passer nøjagtig til din virksomheds specifikke behov. Du kan vælge mellem flere forskellige variationer af frisk frugt og grønt, afhængig af dine medarbejderes præferencer. Frugtkurven tilpasser endvidere gerne din virksomheds frugtordning således, at der tages hensyn til eventuelle allergikere, og sammensætter også gerne individuelle frugtkurve for hver afdeling i dit firma, hvis præferencerne skulle variere fra afdeling til afdeling.

Med en synlig frugtkurv på kontoret kan du effektivt modvirke tendensen hos medarbejderne til at opsøge slikskabet, kiosken eller sodavandsautomaten, når de sene eftermiddagstimer begynder at slide på blodsukker niveauet. Med frisk frugt får medarbejderen, i stedet for det hurtige, syntetiske sukkerfix fra slik eller sodavand, god, stabil næring i form af frugtsukker, kostfibre, og de nødvendige vitaminer, mineraler og antioxidanter, som frisk frugt indeholder. Et æble, en pære eller et banan har samtidig samme opkvikkende effekt som en kop kaffe, og er en del bedre for fordøjelsen og det generelle helbred – fysisk og mentalt.

Når du bestiller en frugtkurv fra Frugtkurven, sender du et signal til medarbejderne om, at du kerer dig om deres helbredstilstand, og ”nudger” dem på samme tid til at bevare det gode helbred og vælge det sunde alternativ.

Frugtkurven – firmafrugt og frugtordning for en sundere og gladere arbejdsplads!