Få rent vand med vandfiltre

By:

Der er ikke meget ved at gøre rent, hvis vandet, der gøres rent med, alligevel er beskidt. Så kan det godt være en langsommelig proces. Med vandfiltre kan du være sikret adgang til det reneste vand og dermed også det bedste resultat, når vinduerne eksempelvis skal pudses. Sådan gør du dit eget arbejde nemmere, da du ikke kan være sikret rent vand alle steder. Med vandfiltre og filterhuse er det dog muligt.

Hos Nowas er de specialiseret indenfor rengøringsudstyr. De er nordens største leverandør til servicebranchen med over 20.000 varer og et kæmpe udvalg af alle de populære mærker, som du formentlig allerede kender. Af mærker kan nemlig nævnes Vikan, Gardiner Kärcher. Her kan du derfor med fordel kigge, når du er på udkig efter det helt rigtige vandfilter. I deres sortiment kan du finde et væld af produkter til adskillige filterenheder såsom blødgøringsfilter, sedimentfilter, kultfilter, multimediefilter, DI-filter og mange andre typer af vandfiltre og filterhuse. Derudover kan de også hjæpe dig med omvendte osmose-filtre, som gør det muligt at få den mest økonomiske vandrensning.

Kort fortalt er der formentlig ikke noget bedre sted at søge hen, hvis du mangler det helt rigtige vandfilter, hvis du ønsker at være sikker på det reneste vand og det reneste resultat af rengøringen. Og hos Nowas sidder de klar til at hjælpe dig, hvis du sidder tilbage med tvivl om hvilket vandfilter, der bedst egner sig til dit behov. De er at finde i deres afdelinger i henholdsvis Løgstør, Esbjerg og Aalborg mandag til torsdag fra 8 til 16, mens de om fredagen er der fra 8 til 14. Alternativt er du meget velkommen til at ringe til dem på 98 67 78 78 eller ved at sende dem en mail på post@nowas.dk.

Posted in: Erhverv