En oplevelse for livet

By:

Leder du eller en, du holder af, efter en ny, enestående og lærerig oplevelse designet efter dine behov? Så er efterskole på Sjælland svaret. Her har du eller dine kære mulighed for at opsøge og opfylde drømmene om et liv fyldt med musik, teater, idræt, E-sport og meget andet.

Ved et efterskoleår eller to får du mulighed for at blive klogere på dig selv og dine medmennesker, og få et indblik i, hvordan det føles at skabe et fællesskab med ligeværdige medlemmer, der lige som dig, er her med det formål at skabe et unikt og lærerigt miljø for dig.
Hvorfor skal du tage på efterskole på Sjælland?

Svaret er ligetil. På efterskole på Sjælland lærer du at stå på egne ben på et sted, hvor du aldrig behøver at være alene. Et lærerigt, sundt og rart efterskoleophold er et fælles ansvar fordelt mellem dig, dine lærer og de andre medlemmer af fællesskabet.

Du bliver en del af et nyt univers, der er skabt på de fundamenter, der udvikler dig som både menneske, kammerat og studerende.

Efterskole på Sjælland danner rammer for et sted, hvor der både er plads til fordybelse, sjov og ballade og personlig udvikling. Vigtigst af alt: er der altid plads til dig, uanset om du er musikelsker, gamer eller blot nysgerrig på, hvad livet, og særligt efterskolelivet, kan gøre for dig.

Hvis du er klar på den udfordring og gave som et efterskoleår på Sjælland er, så kan du udforske mere ved at tage en rundvisning, hvor både lærere og nuværende elever vil stå klar med åbne arme, og besvare de spørgsmål, som du nok har til livet som efterskoleelev.

Posted in: Uddannelse