Dyberg Larsen-lamper – stilfuld og elegant belysning til hjemmet

By:

Dyberg Larsen er en dansk lampeproducent, som gennem årtier har frembragt designerlamper af højeste kvalitet – såvel pendler som gulvlamper og bordlamper.De smarte og stilfulde lamper fra Dyberg Larsen er skabt med hovedvægten lagt på funktionelt design og raffineret æstetik. Den ikoniske PineApple pendel bibringer et hvert rum stil og elegance med sin unikke udformning og bløde, behagelige lys. Dyberg Larsen lamper er et sikkert bud på, hvordan du kan lyssætte dit hjem på en stilsikker og diskret måde, uden at det bliver hverken kedeligt eller trivielt.

Enkle og elegante pendler fra Dyberg Larsen

Pineapple pendlen er ikke den eneste pendel fra Dyberg Larsen, som med garanti vil klæde dit hjem. I Crayon serien finder du en række af stilige pendler i et helt enkelt design, inspireret af spidsen på et stykke farvekridt. Den smukke Crayon pendel fås i farverne hvid, sort og opal, og i flere forskellige størrelser. Crayon pendler passer især godt over spisebordet eller køkken disken.

Gulvlamper fra Dyberg Larsen – et kapitel for sig

Dyberg Larsen er også kendt for deres stilistisk raffinerede designer gulvlamper. Den klassiske PineAplle pendel fås også i gulvlampe model, og har samme fine egenskaber. Men den mest kendte Dyberg Larsen gulvlampe model er nok DL31, som med sin tidløse elegance passer ind i et hvert moderne designer hjem.

Find Dyberg Larsen lamper online hos lys24syv.dk

Er du på jagt efter stilfuld og behagelig belysning til dine stuer, går du ikke galt i byen med en lampe fra Dyberg Larsen. Du kan med fordel kigge efter Dyberg Larsen lamper online i en velassorteret webshop, for eksempel lys24syv.dk. Her kan du finde bordlamper, gulvlamper og pendler fra Dyberg Larsen, samt et stort sortiment af lækre designer lamper fra producenter så som Belid, Colors, Design For The People, Ellight, Frandsen, Halo Design, Herstal, H-Living, Light-Point, Nielsen Light, Philips Pærer, Rendl Light Studio og Watt A Lamp. Se dem alle på lys24syv.dk