Du kan sikre dit hjem med en solid låsecylinder

By:

Vil du sikre dit hjem optimalt mod indbrud og tyveri, er der mange tiltag, du kan gøre. Det første – og vigtigste – er at tjekke de låse, som skal sikre de svage punkter i din bolig. Dette drejer sig naturligvis om hoveddøren, men også andre indgange som for eksempel køkkendøren, bryggersdøren, altandøren og selv vinduer bør være forsynet med tidssvarende låse. Dette indebærer i første omgang, at låsecylinderen skal være up to date.

Gamle låsecylindere udgør en sikkerhedsrisiko

Hvis du for eksempel aldrig har fået skiftet låse, og de nuværende låse er et levn fra tidligere beboere, er det en rigtig god idé at få dette gjort med det samme. Gamle låsecylindere er som regel meget slidte, og udgør derfor et nemt mål for indbrudstyve bevæbnet med låsedirke. Desuden er en gammel lås som regel forældet. Dette betyder for det første, at patentet på låsen er udløbet, og at der derfor kan være et ukendt antal ukurante kopier af nøglen til låsen i omløb.

For det andet er gamle låsecylindere ofte kun forsynet med fire stifter. Dette gør, at låsen er nemmere at dirke op med det rette værktøj. En moderne låsecylinder vil typisk have seks stifter, hvilket gør den langt sikrere. Dette er en af grundene til, at såvel politi som forsikringsselskaber anbefaler, at du udskifter dine gamle låsecylindere med nogle mere moderne og tidssvarende modeller.

Låsecylindere fra Ruko og Dorma hos Låserabatten

Du mener måske, at det er en relativt stor udskrivning, når samtlige låsecylindere i huset skal skiftes ud med én gang – især hvis der samtidig skal monteres nye låse på vinduer og altandøre, som måske ikke var sikret på forhånd. Hvis du ikke ønsker at bruge spidsen af en jetjager på nye låse og låsecylindere, kan du med fordel købe disse produkter online, i stedet for gennem en låsesmed. De fleste låsesmede tager ekstra betaling, hvis de selv skal medbringe låse eller låsecylindere.

Hos Låserabatten kan du spare mange penge på låsecylindere fra de anerkendte og velansete mærker Ruko og Dorma, som lever 100% op til de krav og standarder, som eksiterer inden for området. Du finder blandt andet den nyskabende Serie 2000 sikkkerhedsprodukt fra Ruko samt RS8-serien fra Dorma. Begge serier udmærker sig ved at være forsynet med sikkert, patenteret nøglesystem, og er borebeskyttede og dirkefri. Således leverer Ruko og Dorma de absolut mest sikre låsecylindere på markedet.

Du kan se det fulde udvalg af låsecylindere i top kvalitet på laaserabatten.dk

Posted in: Låsecylinder