Dit pas er din adgang til verden – sørg for at have et godt foto til det

By:

Hvis du står over for at skulle have et nyt pas, er det vigtigt, at du sørger for at have et ordentligt pasfoto til det. Det er ikke kun fordi, at det er træls at have et pas i ti år, hvor der er et dårligt billede af en selv. Det er også fordi, at der er en række krav til, hvordan et pasfoto skal være. Det er derfor vigtigt, at du får taget det et sted, hvor de har styr på tingene. Hvis dit pasfoto ikke lever op til kravene, kommer du nemlig til at gå forgæves, når du står i Borgerservice for at få lavet dit nye pas. 

Et godt sted for dig at få taget pasfoto i Frederikshavn er hos vejbyfoto.dk. De har mange års erfaring med at tage fotos af forskellig art. Det kan være portrætfotos, bryllupsfotos, babyfotos og altså også pasfotos. Det gør, at du kan være sikker på, at de har helt styr på, hvordan dit pasfoto skal se ud, så du ikke kommer til at gå forgæves, når du skal have det lavet. 

Selvom du har nogle gamle pasfotos liggende, er det ikke sikkert, at du kan bruge dem længere. Reglerne ændrer sig nemlig hele tiden for, hvordan pasfotos skal se ud. Der bliver stillet større og større krav til dem. I øjbelikket er kravene, at man skal kunne se dine øjne, du må ikke smile, dit hår må ikke falde ned i ansigtet, og du skal se lige ud. Hos vejbyfoto.dk holder de sig løbende orienteret om, hvad reglerne er. 

Når du skal have taget pasfotos hos vejbyfoto.dk, er de meget fleksible. Du kan for eksempel få dem taget efter arbejdstid eller få dem taget hjemme hos dig selv. Det kan være med til at spare dig for meget tid og besvær, at de gør det så nemt for dig. 

Posted in: Pasfoto