Dæk et smukt bord til hverdag og fest

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Ynder du også at gøre noget særligt ud af æstetikken og hyggen ved middagsbordet, uanset om der er en bestemt anledning eller ej? Så læs med her og få tips og råd til, hvordan du dækker et smukt bord, der passer til både hverdag og festlige anledninger.

  • Først og fremmest skal du være bevidst om, hvilke farver du ønsker at sætte sammen og, hvorvidt de matcher de omgivelser, som bordet er placeret i. Pas på med at sætte for mange farver sammen, men hold dig i stedet til forskellige toner og nuancer af den samme farve. Dette gælder både i dit valg af dug, stearinlys, servietter og blomster.
  • Dette leder os videre til næste borddækningstip, nemlig dit valg af dug. For dig er en dug måske sådan en blomstret og farverig sag, som din bedstemor havde på spisebordet da du var lille, og som du ikke lige selv havde overvejet at anskaffe dig. Men faktisk er det igen kommet på mode at bruge dug på bordet, uanset om der er en anledning eller ej. Her er Södahl duge et rigtigt godt valg, da de er produceret i damaskvævet kvalitetsbomuld, der holder år efter år. Derudover er de duge som er designet til særlige anledninger, som eksempelvis jul og påske, lavet i tidsløse og simple designs, som gør, at de passer på ethvert bord.

  • Det sidste tip til at dække et smukt bord er, at der skal være noget levende på bordet, enten i form af blomster, grene eller planter. Er du til den romantiske stil, så vælg blomster i en farve, som passer til resten af borddækningen. Er du til det mere simple eller rå look, så gå eksempelvis efter eukalyptusblade, som ikke kun er smukke men, som også dufter fantastisk.
Posted in: Bolig