Billig pakketape i høj kvalitet til forsendelse, lager og distribution

By:

Sender jeres virksomhed mange pakker ud? Så er det vigtigt, at forsendelsen kommer sikkert frem, og at varerne ikke falder ud af papkasserne under transporten. Med god pakketape kan I sikre, at papkasser og anden emballage bliver lukket ordentligt, så varerne ikke bliver beskadiget, falder ud eller bliver stjålet på vej ud til kunderne. Pakketape kan også anvendes til de varer, I har stående i papkasser på lageret. Når papkasserne er tapet til undgår i, at lagervarerne bliver beskadiget at fugt, kulde eller snavs. Pakketape kan bestille online og fås i forskellig kvalitet og forskellige prisklasser.

Stort udvalg af pakketape til mange formål

Hos Hildebrandt Emballage finder I et bredt udvalg af pakketape til alle formål, hvad enten det er almindelig pakketape, dobbeltklæbende tape eller sikkerhedstape. I udvalget af almindeligt pakketape fås bl.a. PVC-tape, som har en rivestærk lukning, der egner sig særligt godt til tunge kasser. En anden mulighed at PP-tapen, der har en høj rivestyrke og er modstandsdygtig overfor fugt, så den egner sig især til brug i frysehuse. Dobbeltklæbende tape fås i flere forskellige varianter og hæfter rigtig godt på både glatte og ru overflader som metal, papir, glas eller plastik, og det egner sig perfekt til displays, kabelrør, montering af skilte, fastgørelse af tæpper m.m. Sikkerhedstape er et godt valg, hvis man ønsker at beskytte varerne mod autoriseret håndtering og manipulation, for man kan straks se, om nogen har forsøgt at fjerne tapen.

Gør reklame for jeres virksomhed med logotape

I kan gøre ekstra reklame for jeres virksomhed ved at bestille logotape med jeres firmanavn. Det er meget billigere at få sit firmalogo trykt på tape end at få det trykt på papkasser, og dermed kan I spare penge ved at vælge denne løsning. Med Hildebrandt Emballage som leverandør er I garanteret god kvalitet, billige priser, professionel vejledning og et højt serviceniveau. Leveringen sker hurtigt, og der er gratis fragt ved køb over 1.100 kr.

Posted in: Pakketape