At rejse er for alle – Også for dig med handicap

By:

At rejse er at leve – Det fortæller både citater og statistikker. Burde det så ikke også være en mulighed for alle? Det er der heldigvis en masse mennesker, der kæmper for kan lade sig gøre. Det betyder, at du som handicappet kan opleve verden på samme plan som alle andre! Det handler bare om, at du vælger et rejsebureau, som tilbyder at tage dig i armen og vise dig hvor smuk verdenen er. Der er et hav af muligheder, når det kommer til rejser for handicappede. Her får du blot et par stykker.

Storbyferie

Det er ikke alle storbyer, der er handicapvenlige. Men med en dygtig guide, som kender lokalområdet, så kan du roligt besøge de pulsende storbyen uden problemer. Der findes rigtig mange smukke storbyer, hvor du kan opleve alt fra fascinerende arkitektur, lokale butikker og overdådige restauranter.

Badeferie

Aldrig har det været nemmere, at komme på badeferie som handicappet, som det er i dag. Så længe du har lavet din research hjemmefra, så skal du faktisk ikke tænke på andet, end at få pakket din kuffert. Du kan få hjælp fra det øjeblik, du ankommer til lufthavnen, så flyveturen bliver uden problemer. Deruvoer findes der et væld af handicapvenlige hoteller.

Busture

Hvis du ikke er meget for fly, eller bare synes det kunne være hyggeligt, så kan du tage på busrejse. Her kan du køre til steder såsom Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig osv. Der er rigtig meget fællesskab tilkoblet busrejser, fordi du typisk sidder med en masse andre, som skal samme sted hen som dig. Man kan virkelig få venskaber for livet over et slag 500.

Posted in: Handicaprejser