Armbånd

By:

Intet er bedre end accessories, hvis du ønsker at forme din egen personlige stil. Gennem smykker er det muligt at udtrykke sig selv og være med til at forme det førstehåndsindtryk, andre mennesker får af en. Et af de smykker, som må siges at være et musthave i enhver kvindes smykkeskrin er et armbånd. Armbånd findes i adskillige forskellige afskygninger, og hos ByAagaard.com vil det være muligt at finde præcis det armbånd, der passer til dig og det, du gerne vil udtrykke.

Hvis du har en forkærlighed for det feminine udtryk, og din garderobe ligeledes afspejler feminitet, vil det være oplagt med et smalt armbånd i enten guld eller sølv med simple vedhæng. Overvej for eksempel et glimtende armbånd i rosaforgyldt sølv, som vil pryde dit håndled på en meget elegant og yndefuld måde. Du kan også vælge et simpelt guldarmbånd, som er aldeles klassisk og tidløst og derfor aldrig vil gå af mode. Disse armbånd findes i mange forskellige udgaver, fx med en grå/grøn/rosa krystal som vedhæng, som lænkearmbånd for lidt ekstra kant og som armringe. 

Hos ByAagard.com finder du et bredt sortiment af forskellige armbånd, og uanset hvilken stil du har, vil du kunne finde et armbånd, der passer til dig. Er du mere til det rå udtryk, som ikke er for sukkersødt, kan du gå efter et knittet stofarmbånd. ByAagaard.com forhandler et ‘From soldier to soldier’ armånd, som, udover at være rigtig flotte, også støtter projekter for sårede soldater med 10%. Disse armbånd findes i mange forskellige farver såsom sort, brun, grøn, blå, beige og grå, og ligeledes med forskellige detaljer i form af enten hjerteformet lås eller oval lås. 

Hvis du elsker vintage- og retrostilen og tit går med farvede, mønstrede kjoler eller højtaljede nederdele sammensat med fine silkeskjorter, vil connections armbåndene med rav passe til din stil. Ravens brune farve udstråler nemlig en helt særlig 70’er vibe, som vil passe til dig, der elsker vintage. 

Går du efter et meget personligt armbånd, vil det være en idé at bestille et læderarmbånd med dit navn i sterlingsølv som vedhæng. Navnet skrives med en flot, elegant håndskrift, og der kan stå præcis det, du ønsker. Dette er desuden en fremragende gaveidé til den gode veninde, konfirmanden eller en anden, du synes fortjener et helt personligt smykke. 

Er det de mindste i familien, der skal forkæles med nye smykker, finder du desuden også smykker til børn hos ByAagard. Faktisk fås ‘Soldier to soldier’ armbåndene også i børnestørrelser, hvis forældrenes armbånd skal matche børnenes. Eller hvad med et klassisk sølvarmbånd med hjerte, hestesko og mariehøne som vedhæng? Dit barn vil uden tvivl blive glad og stolt over at få sådan et fint smykke fra ByAagard.com

 

 

Posted in: Armbånd