Acana hundefoder – frisk kød fra fritgående dyr

By:

Hunden er menneskets bedste ven – og skal din firbenede ven have et langt liv ved din side, bør du udvælge hundefoder med omhu. Forskellige hunde har varierende behov, alt efter race, racestørrelse, alder, aktivitets niveau og generelle sundhedstilstand. En hundehvalp har et nærings behov, som adskiller sig stærkt fra senior hundens, og en typisk sofaløve som for eksempel en Basset Hound vil ikke have samme behov for energirigt foder som en hønsehund, som får lov at løbe frit. En drægtig eller diegivende tæve har brug for ekstra vitaminer og mineraler som erstatning for de næringsstoffer, der går til de mange hvalpe. Og hunde af visse racer er disponeret for visse sygdomme, som kræver ekstra tilskud til deres generelle ernæring.

Acana hundefoder – til alle racer og behov

Det er dog vigtigt for alle typer foder, at de lægger sig så tæt op ad hundens naturlige ernæring som overhovedet muligt. Råvarerne skal helst være helt friske, og helst bestå af kød så som kylling eller andet fjerkræ, vildt, okse, fisk (helst fed fisk, som for eksempel laks), lam eller svin. For at få så mange næringsstoffer i form af vitaminer og mineraler med som muligt, skal der også indgå brusk og marv i foderet. Og så må foderet ikke være tilsat forarbejdede fødevarer og stivelse i form af for eksempel korn eller kartofler – som ofte anvendes som tilsætning i billigt hundefoder.

Acana hundefoder opfylder alle disse krav, og er tilmed fremstillet af kød fra fritgående dyr. Du kan således købe Acana hundefoder til din hund med god samvittighed over for såvel din hund som de dyr, foderet fremstilles af. Acana hundefoder fås i tilpassede varianter til alle typer hunde, uanset race, alder, køn og størrelse. Du kan købe det lækre Acana hundefoder til lave priser i den online shop på barksnbones.dk