3 smarte IoT-løsninger til det offentlige og landbrug

By:

Vi bliver klogere og klogere, og vi opfinder smartere og smartere enheder, så vi kan effektivere selv de mindste ting i hverdagen. Det gælder også inden for det offentlige og landbrug, hvor meget tidligere manuelt arbejde er begyndt at blive til smarte tech-løsninger. Vi giver dig her bud på tre af dem, som du kan bruge, hvis du er ansvarlig for det offentlige eller landbrug.

Chatter datalogger til indsamling af data

Hvis du arbejder med data i eksempelvis vandløb og grundvandet, så ved du, at det kan være en kompliceret proces, når dataene skal indsamles. Det er besværligt, hvis det skal gøres manuelt, men med en chatter datalogger kan du få informationerne sendt direkte til dit system en gang dagligt eksempelvis. Du vil spare rigtig meget tid med denne løsning.

Skraldespandssensorer

Ja, det var et langt ord, men ikke desto mindre er det blevet en ting. Flere og flere benytter sig af sensorer i skraldespandene for at måle fyldningsgraden, så de ikke tømmer kun halvfulde skraldespande. Med sensorer kan det måles inden opsamling, om det er værd at tømme den eller vente til næste gang. Man kan sætte graden til eksempelvis halvt fyldt og spare skraldemændene utrolige mængder af tid for spildt arbejde.

Gør kloakarbejde mere simpelt

Med TV-inspektion kan du identificere problemer meget hurtigere, end hvis du sender en mand derned, som helt sikkert ikke engang har lyst til at være der. Du sender en slags sonde ned, som navigeres ovenfra, og via et kamera kan man følge med i, hvad der sker i undergrunden. Bruges særligt til små, snævre områder.