3 skarpe tips til forårsrengøringen

By:

Når det bliver forår, dukker der en uforklarlig iver op i mennesker, der driver os til at gøre rent. Det skyldes måske, at vi finder komfort og glæde i det rene og velholdte, men uanset hvad det skyldes, er det noget, mange af os gør. Vi har i denne artikel samlet et gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med og igennem din forårsrengøring.

Husk at rengøre bilen

Bilen samler meget snavs henover vinteren, når den kører gennem sne og slud. Derfor er det typisk ikke værd at vaske den om vinteren, da den hurtigt bliver beskidt igen, men med blandt andet en skumlanse kan du gøre din bil godt ren igen. Og når du alligevel er i gang med huset, hvorfor så ikke tage bilen med og gøre den klar til sommer?

Start oppefra og kør nedad

Uanset hvad du rengør, og hvornår du rengør det, så bør du altid starte øverst oppe og arbejde dig nedad. Det skyldes, at det snavs, som du uheldigvis ikke får med i første omgang, har en risiko for at falde ned, når du forsøger at fjerne det. Derfor bør du altid tage bundfaldet til sidst, hvis du ikke vil risikere at rengøre i bunden af to omgange.

Husk dine persienner

Persiennerne er noget af det, som mange af os har i hjemmet, men som vi glemmer at gøre rent. Der ophober sig meget støv her, fordi solen tiltrækker støvet, og solen rammer direkte ind på persiennerne. Husk derfor at køre dem over med en klud, da det er besværligt at gøre med en støvsuger.

Posted in: Bilprodukter