3 comfort-teknologier til hjemmet

By:

For tiden er det ikke meget, vi kommer ud, og du har nok også snart set samtlige Netflix-serier, der er tilgængelige. Der findes heldigvis andre måder, hvorpå vi kan optimere i hjemmet og bruge vores tid, mens vi venter på, at verden åbner op igen. Vi kommer her med bud på tre comfort-teknologier, som kan gøre det lidt bedre at være så meget derhjemme.

iPads

iPads er ideelt, når du ikke orker ligge ind i sofaen, men foretrækker den bløde seng at se dine serier på. Derudover er det også en forstørret mobil til dine apps, så du kan gøre noget interaktivt i stedet for bare at lade dig opsluge. Hvis du er typen, som bare ser ting derpå, kan vi anbefale en holder til iPad, så den kan stå op, uden at du skal holde den.

Hey, Alexa

Er du fan af ny teknologi, så vil du også være fan af Alexa – din helt egen personlige Google styret af stemmekontrol, som kan give dig svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med. Det er praktisk til at afslutte argumenter, og når der skal afklares ting, Enheden er heller ikke så dyr igen, og der er mange timers fornøjelse med din nye ven.

Gaming computer

Spiller du computer, men kører spillene ikke så godt, som de måske kunne? Rigtig mange køber i denne tid gamingudstyr, fordi man bruger så mange timer indenfor. Og det er måske egentligt et klogt valg. Der er i hvert fald fuld værdi for pengene i denne tid, og du vil også blive lykkelig over forbedret præstationsevne på de digitale jagtmarker.

Posted in: Ipad holdere